Sacoșe

Cu sacoșele atemporale și sacoșele de cadou elegante, realizate din hârtie, puteți împacheta și transporta produse mici fără efort și în mod sustenabil. Pungi de cadou sustenabile sau sacoșe din hârtie sau hârtie reciclată, dintre care unele sunt și certificate FSC®, sunt disponibile aici în cele mai diverse culori și capacități de încărcare – potrivite și pentru alimente!

Sacoșe și pungi de cadou din hârtieSacoșele din hârtie sunt noul standard. Folosite anterior mai ales ca ambalaje pentru cadouri, acestea reprezintă acum o alternativă atractivă din punct de vedere vizual și durabilă la sacoșele din bumbac, la pungile din plastic sau la pungile reutilizabile.Care sunt diferențele dintre sacoșele din hârtie?La prima vedere, gama este împărțită în două categorii: sacoșe din hârtie kraft destul de simple pentru transport și pungi de cadou elegante în culori nobile. Dar o sacoșă din hârtie de culoare maro natural poate fi, de asemenea, ambalajul perfect pentru cadouri. Designul și imprimeurile lor sustenabile sunt ideale pentru vremurile noastre. Principalele diferențe constau în subtilități:  • Gramaj: greutatea obișnuită a hârtiei este cuprinsă între 70 și aproximativ 180 de grame pe metru pătrat. Pungile mai groase pot rezista mai mult, dar sunt mai scumpe și au un volum de depozitare mai mare. Versiunile de 70 de grame sunt mai subțiri decât hârtia de imprimantă, dar, datorită prelucrării, bazelor întărite și mânerelor bine ancorate, acestea sunt totuși literalmente hârtie kraft.

  • Mâner: un mâner simplu, lat, din hârtie, care se ține bine, caracterizează pungile de cumpărături. Cordoanele subțiri răsucite au un aspect elegant și sunt suficient de rezistente. Sunt potrivite pentru ambalaje de comerț cu amănuntul de calitate superioară sau pentru pungi de cadouri. Pungile de hârtie cu un cordon gros din bumbac oferă un element de lux pentru produse și cadouri de înaltă calitate.

  • Formă: formele trapezoidale mai plate sunt perfecte pentru transportul ambalajelor alimentare la pachet sau a articolelor care trebuie așezate, transportate și scoase în și din pungă pe orizontală. Forma pătrată sau de cub plată amintește de pungile pentru cumpărături și este ideală pentru îmbrăcăminte sau accesorii. Pungile mai lungi sau cele dreptunghiulare clasice sunt universale pentru multe produse.

  • Culoare: cu o sacoșă într-o nuanță naturală, subliniați sustenabilitatea ambalajului și o imagine corporativă ecologică. Sacoșele de culoare albă au un efect pozitiv și prietenos – și pot fi folosite pentru a afișa, de exemplu, un autocolant publicitar, o ștampilă sau o altă personalizare. Culorile vii, de la roșu aprins la albastru închis, ar trebui să se potrivească cu identitatea dumneavoastră corporativă – sau cu ocazia oferirii unui cadou. Imprimeurile sezoniere sunt un stimulent pentru vânzări, chiar dacă sunt utilizate doar câteva săptămâni pe an.


Toate sacoșele din hârtie sunt sustenabile?Atât timp cât sacoșa din hârtie nu este laminată cu o folie, toate versiunile sunt ușor de reciclat împreună cu deșeurile de hârtie. În aceasta constă o mare parte din popularitatea lor. Până să ajungă în coșul albastru de gunoi sau în sistemul de deșeuri, acestea pot fi, de asemenea, reutilizate de mai multe ori.


Sustenabilitatea înseamnă și utilizarea de materiale naturale pentru alte materiale de umplutură decorative și accesorii pentru cadouri, precum și alegerea unui ambalaj inteligent pentru a proteja mărfurile fragile.Puteți afla mai multe în secțiunea noastră de sfaturi și tendințe pe tema ambalajelor. Dacă doriți mai multe informații despre sortiment, vă rugăm să ne contactați oricând.