Dispozitive de transport și cărucioare ESD

Totul este sigur în zona ESD? Super! Însă cum stați cu echiparea în ceea ce privește transportul, atunci când vine vorba despre descărcările de tensiune? Echipamentele de transport și cărucioarele ESD rezolvă problema.

În categoria Dispozitive de transport și cărucioare ESD vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Kongamek, HelgeNyberg, RAU, Treston.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 27

Echipamente de transport ESD și cutii de transport ESD – EPA în deplasareLa postul de lucru ESD perfect echipat aveți sub control problema descărcărilor de tensiune. Dar ce se întâmplă atunci când componentele dumneavoastră electronice trebuie să plece în călătorii prin companie? Atunci intră în joc echipamentele de transport și cărucioarele ESD. Ele au rol de zone protejate electrostatic (Electrostatic Protected Areas) mobile – și rezolvă astfel multe probleme legate de transport.
Ce caracterizează cărucioarele ESD?La fel ca un post de lucru ESD echipat corespunzător, cărucioarele ESD sunt disipative de la A la Z și asigură faptul că în timpul transportului nu se poate crea tensiune prin frecarea la rulare și că nu se poate descărca spontan pe o componentă sensibilă.Unul dintre cele mai importante aspecte fundamentale pentru această capacitate operațională este acoperirea conductivă a structurilor din oțel adecvate în scopuri comerciale. Suprafețele de depozitare fie sunt prevăzute cu un strat conductor sau sunt realizate dintr-un material conductor. Pentru a se deplasa, cărucioarele de laborator ESD dispun întotdeauna de roți și role ESD, care disipă tensiunea de frecare creată în timpul mișcării de rulare.
Pentru ce fel de utilizare sunt recomandate echipamentele de transport ESD?Articolele transportate sunt protejate pe toate părțile cu casetierele mobile ESD și toate celelalte cărucioare ESD, pe drumul lor spre și dinspre o zonă EPA. În acest sens, vizează cele trei variabile tipice pentru descărcările electrostatice: omul, conductorii metalici și echipamentele de proces neîmpământate.Acest aspect nu este important doar în industria semiconductorilor sau a tehnologiei medicale. În prezent, există electronice sensibile în aproape orice domeniu. Chiar dacă în compania dumneavoastră nu este necesară o zonă EPA dedicată, cărucioarele ESD sunt o idee bună de achiziție.Având în vedere că gama noastră de variante din această categorie este aproape la fel de extinsă precum la echipamentele de transport și cărucioarele noastre normale, puteți considera compatibilitatea ESD ca pe un avantaj semnificativ, care va da roade repede în compania dumneavoastră.
Ce ar trebui să mai am în vedere atunci când utilizez cărucioare ESD?Pentru a garanta o protecție ESD cât mai cuprinzătoare posibil, nu transportați articolele respective doar pe un cărucior ESD, ci ambalați-le suplimentar în cutii de depozitare ESD. Astfel reduceți, de asemenea, riscul ca, în timpul deplasării, articolele să fie atinse accidental de angajați neîmpământați. Manipularea acestor articole ar trebui lăsată exclusiv în seama personalului care poartă îmbrăcăminte de lucru ESD corespunzătoare și care, suplimentar, dispune de instruirea necesară. Obligația dumneavoastră ESD se încheie abia după ce o componentă electronică perfect ambalată pleacă în călătoria către client.Totul în regulă cu ESD? Aruncați o privire și la ghidul nostru de produse ESD: protecție împotriva descărcărilor cu consecințe grave.