Bariere pentru lichide

Sunt butoaiele și recipientele dumneavoastră cu adevărat etanșe? Cel târziu când apare această întrebare, este timpul pentru achiziționarea barierelor pentru lichide. Barierele pentru lichide sau dopurile flexibile de etanșare izolează în mod sigur riscurile în caz de scurgeri și vă protejează de dezastre majore. Așadar, preveniți situația și folosiți produsele pentru evitarea scurgerilor.

În categoria Bariere pentru lichide vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic, Justrite, PIG.

Filtrele dvs.
  Marcă
  Tip de produs
  Caracteristică
  Situaţia
  Solicitare
  Spaţiu de utilizare
  Tipul scurgerii
  Varianta
  Preţ brut
  Preţ net
  Relevant
  Număr articole: 20

  Bariere pentru lichide: izolarea pericolului la propriu  O scurgere nu este o catastrofă în sine. Dar un lichid care se răspândește necontrolat este un dezastru. Cu ajutorul barierelor pentru lichide, în vederea manipulării substanțelor periculoase, puteți limita la propriu acest pericol și puteți opri catastrofa înainte ca acesta să se apropie de canalizare, mediile acvatice sau mediul înconjurător.  Ce sunt barierele pentru lichide?  Barierele pentru lichide includ covorașe de etanșare, diguri, petice autoadezive, dopuri de etanșare și materiale de acoperire, pe care le puteți utiliza atât preventiv pentru manipularea substanțelor periculoase, cât și în managementul scurgerilor în caz de urgență. Cu aceste ajutoare realizate din PU special sau din suporturi textile cu strat de PU, puteți:  • Limita scurgerile de lichide în jurul butoaielor sau recipientelor

  • Preveni scurgerea în rigole sau guri de canalizare

  • Optimiza eficacitatea materialelor absorbante, cum ar fi granulele absorbante, în caz de urgență

  • Etanșa temporar și în mod fiabil găurile și deteriorările recipientelor pentru substanțe periculoase

  • Bloca gurile de evacuare și țevile, dacă este necesar


  În principiu, scopul barierelor pentru lichide este de a preveni răspândirea în continuare a scurgerilor, precum și pătrunderea substanțelor chimice, a apei contaminate sau a uleiului în apele subterane. Astfel, barierele pentru lichide reprezintă un instrument important pentru respectarea reglementărilor legale privind protecția apelor.  Care sunt diferențele dintre barierele pentru lichide?  Pe lângă modele, sub formă de dig flexibil, covoraș de etanșare etc., barierele pentru lichide sunt disponibile ca produse de unică folosință pentru situații de urgență sau ca variante reutilizabile:  • Produsele de unică folosință sunt mai ieftine și fac parte dintr-un set de urgență pentru scurgeri. În plus, acestea reprezintă cea mai bună alegere dacă au fost izolate lichide foarte periculoase – în acest caz, este esențială eliminarea imediată și atentă a tuturor produselor auxiliare.

  • Versiunile reutilizabile reprezintă o alegere economică pentru companiile cu un volum mare de substanțe periculoase. Aceste bariere și covorașe de etanșare sunt recomandate atât pentru situații de urgență, cât și ca măsură de precauție. Ele trebuie înlocuite imediat ce puterea de aderență a părții inferioare autoadezive scade sau dacă materialul este deteriorat.

  • Comercializăm, de asemenea, diguri de blocare cu utilizare permanentă, pe care le puteți instala de jur-împrejurul zonelor de depozitare a butoaielor.


  Barierele pentru lichide sunt rezistente împotriva multor substanțe chimice, uleiuri și lichide apoase. Cu toate acestea, rezistența ar trebui stabilită individual cu mediile existente în compania dumneavoastră, în cadrul unei evaluări a riscurilor.  Ce trebuie să am în vedere la barierele pentru lichide?  Ca blocaj, barierele pentru lichide vă oferă timp în cazul unei scurgeri, dar nu rezolvă problema. Prin urmare, ar trebui păstrate în stoc, de asemenea, materiale absorbante și granule absorbante, precum și șerpi absorbanți. În plus, în caz de urgență, digurile, de exemplu, pot reține lichidul numai până la un anumit nivel – vanele de urgență pot face mai mult în acest caz.  Cea mai sigură decizie este să luați legătura cu noi dacă aveți întrebări. Pur și simplu contactați-ne.