Scaune de lucru

Deci, iar vă doare spatele la sfârșitul zilei? Nu ține nici de vârstă și nici de locul de muncă. Durerile sunt cauzate de folosirea unui scaun nepotrivit. Șederea sănătoasă nu se obține doar dacă ai noroc, ci dacă ai scaunul de lucru potrivit.

Scaune de lucru ergonomice pentru industrie și întreprinderiStai jos și muncește – așa arătau lucrurile înainte! Ergonomia este unul dintre cele mai importante teme în domeniul sănătății în muncă. Scaunele noastre de lucru duc la o un mod sănătos de ședere, la muncă desfășurată relaxat și la creșterea gradului de satisfacție a angajaților. Deci, luați loc și fiți atenți!
Ce avantaje au scaunele moderne de lucru?Chiar dacă facem asta des și cu plăcere, statul pe scaun este unul dintre cele mai nefirești și dăunătoare poziții. Coloana verticală stă într-o poziție curbată nesănătoasă, circulația sângelui în picioare este perturbată, iar mușchii și tendoanele stau permanent încordate. Se adaugă și pozițiile greșite adoptate în timpului lucrului timp de ore întregi cu utilaje sau unelte.Scaunele de lucru moderne și taburetele de lucru și scaunele de sprijin trebuie simultan să permită o ședere sănătoasă, să îmbunătățească postura în anumite poziții de lucru și să vă încurajeze angajații să se ridice mai des pentru a se mișca. Tocmai de aceea vă recomandăm scaunele noastre de lucru ergonomice, reglabile pe înălțime, pentru industrie și întreprinderi. Scaunele noastre de lucru pot avea sau nu cotiere, roți, spătare, suporturi pentru picioare, cercuri de susținere, dar pot fi bineînțeles reglate pe înălțime.  • Scaunele de lucru susțin și relaxează spatele în punctele nevralgice ale coloanei.

  • Șezuturile cu formă specială permit poziționarea optimă a picioarelor pentru o mai bună circulație a sângelui.

  • Mecanismul oscilant și balansant permite efectuarea unor mișcări de relaxare.

  • Cadrele reglabile pe înălțime se potrivesc perfect în funcție de înălțime și constituție.

  • Tapițeria și husa de înaltă calitate cu elemente speciale pentru camere sterile și alte asemenea permit ca ergonomia să își facă simțită prezența în orice domeniu de lucru.Ce diferențe există între scaunele de lucru și scaunele de birou?Când lucrezi la birou nu trebuie să fii atent la o linie de asamblare sau să lucrezi cu componente sensibile la energia electrostatică. Tocmai de aceea construcția scaunelor de birou are în vedere confortul, ergonomia și reducerea efortului în cazul pozițiilor tipice adoptate la birou.Scaunele de lucru se folosesc în domeniul producției, în ateliere, laboratoare sau camere sterile. Pentru astfel de medii, scaunele trebuie echipate cu tapițerii speciale, cadre ESD sau igienice, precum și roți ESD potrivite. Multe scaune de lucru au chiar și o înălțime mai mare, necesară pentru lucrul cu utilaje și la linii de asamblare.
Care sunt cele mai bune scaune de lucru? Cum aleg scaunul de lucru potrivit?Există reglementări relevante privind disponibilitatea de utilizare în diverse departamente cu cerințe speciale. Pentru a afla care variantă este cea mai potrivită fiecare angajat, cel mai bine este îi întrebați chiar pe utilizatori.Un scaun de lucru optim se adaptează la greutatea, înălțimea, sexul și cerințele corporale de bază ale angajatului. Nu există o soluție universală pentru întreaga întreprindere sau pentru toți angajații.În general, cel mai bine este să alegeți scaune de lucru care permit un grad cât mai mare de flexibilitate privind cotierele, înălțimea, înclinația și mișcarea șezutului. Apropo: avem, de asemenea, scaune și mese de lucru ESD. Puteți găsi mai multe detalii pe pagina produsului respectiv. Și mai multe detalii puteți afla contactând departamentul nostru de servicii pentru clienți!
V-ar putea interesa și aceste produse:Covorașe de protecție | Gestionarea cablurilor | Cărucioare pentru tăvi | Casetiere cu sertare | Brațe pivotante | Vestiare de haine | Scaune de lucru bimos | Mese de lucru EUROKRAFTpro