Plăcuțe pentru uși, stative informative

Unde îl găsesc pe domnul Ixulescu în compania dumneavoastră? În ce sală se află doamna X? Un indicator util nu trebuie subestimat, dacă nu doriți ca partenerii, clienții sau angajații dumneavoastră să rătăcească fără țintă pe holuri. Plăcuțele pentru uși indică întotdeauna clar direcția.

În categoria Plăcuțe pentru uși, stative informative vă oferim produse ale următoarelor mărci: DURABLE, eurokraft basic, AIR-WOLF.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 118

Plăcuțe pentru uși: pe calea directă spre o mai bună orientareCâteodată, micile detalii sunt cele care au cel mai mare efect asupra bunului flux operațional. Fără plăcuțele pentru uși, angajații și vizitatorii ar alerga rătăciți prin clădire: care este ușa domnului Müller? În ce hală se află, de fapt, depozitul? Cum ajung la sala de conferințe? În loc să faceți stânga împrejur din cauza căutărilor îndelungate, alegeți calea directă spre o mai bună orientare, folosind semnalizarea potrivită!De ce aspecte trebuie să țin cont atunci când folosesc plăcuțele pentru uși?Există un principiu imperativ, care se află în centrul tuturor factorilor care țin de amenajarea biroului: funcționalitatea, claritatea și ordinea sunt obligatorii!La fel ca în cazul etichetării unui dosar, plăcuțele pentru uși trebuie să asigure toate informațiile necesare pentru vizitator, înainte ca acesta să deschidă ușa. Acestea nu includ doar numele persoanei care folosește biroul. Departamentul, funcția și numărul încăperii sunt, de asemenea, importante – și trebuie să aibă o structură logică.Așadar, atunci când instalați plăcuțele pentru birouri, acordați atenție, de exemplu, numerotării birourilor în ordine crescătoare, care, în mod ideal, prezintă și un tip de cod pentru identificarea etajelor sau a departamentelor. Acest lucru nu este important doar pe coridorul cu birouri în sine, ci se reflectă totodată pe panourile de informare, semnalizatoare și pe panourile indicatoare, care ghidează, în primul rând, vizitatorul spre acest coridor.De aceea, ar trebui să creați un sistem de ghidare, care să se încheie cu plăcuțele pentru uși pentru fiecare birou, să fie întotdeauna structurat dinspre exterior spre interior și cu coduri de culori și simboluri cât mai clare: pictogramele scutesc multe cuvinte în căutarea toaletei. Folosirea unor anumite culori pentru un anumit departament reprezintă o legătură de orientare pentru cel care îl caută.Și nu uitați să structurați acest sistem de ghidare prin ochii unui vizitator: chiar am pus câte un semn corespunzător peste tot unde ar putea apărea o incertitudine pe drum?Cu kaiserkraft, plăcuțele pentru uși sunt doar începutulȚinem cont de toate nevoile dumneavoastră și întrebările referitoare la o mai bună orientare în zonele de lucru. De aceea, la noi găsiți inclusiv ecusoane și display-uri pentru masă, pentru marcare clară la conferințe și altele similare. O gamă largă de sisteme de organizare și accesorii pentru eliberarea biroului vă oferă imaginea de ansamblu necesară. Dacă putem face ceva pentru a vă ajuta cu orientarea, luați oricând legătura cu noi!V-ar putea interesa și aceste produse:Vestiare de haine | Brațe pivotante | Cărucioare pentru tăvi | Casetiere cu sertare | Gestionarea cablurilor | Covorașe de protecție | Ecusoane magnetoplan