Birouri

Pentru muncă profesională în birou: mesele de calitate superioară reprezintă baza unui post de lucru conceput inteligent. Mesele adiționale, blaturile de legătură și picioarele de susținere extind biroul, transformându-l într-un sistem inteligent de masă. Descoperiți selecția în magazinul online kaiserkraft!

În categoria Birouri vă oferim produse ale următoarelor mărci: mauser, BISLEY, eurokraft pro, Paperflow.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 276

Birouri: postul de lucruEle reprezintă centrul activităților zilnice. Pe suprafețele lor, talentul, competența și experiența angajaților dumneavoastră se transformă în performanță. Ele reprezintă cadrul de desfășurare și instrumentul de lucru zilnic, în același timp: birourile. O piesă de mobilier aparent banală devine astfel centrul de valoare adăugată din biroul dumneavoastră, iar această poziție îl transformă în componenta fundamentală a sistemului arhitectural al biroului dumneavoastră. Ce învățăm de aici? Dumneavoastră vă veți răsplăti pentru fiecare gând și fiecare cent investit în birourile sau sistemele de birouri potrivite. În totalitate.Probabil că vă gândiți acum: birouri, dar nu sunt toate la fel? Ei bine, aceasta ar fi o viziune prea îngustă. În sensul unui concept de birouri bine gândit, precum și în ceea ce privește sănătatea angajaților dumneavoastră.Birourile cresc odată cu sarcinile dumneavoastrăÎn special în contextul unui volum mare de muncă în biroul dumneavoastră: cu cât angajații se mișcă mai mult pe durata zilei de lucru, cu atât mai bine este pentru organismul lor și implicit productivitatea lor. Mai ales în faza de proiectare a biroului nu se poate supraestima aspectul unui mod de lucru dinamic – aici intră în joc birourile reglabile pe înălțime. La kaiserkraft găsiți stații de lucru în picioare de la furnizori de top, precum UPLINER sau Mauser, cu ajustare electrică a înălțimii, între 65 și 125 cm, ca mese individuale sau modele interconectate de birouri dreptunghiulare cu extensii de colț la 90°.De la postul de lucru, la colecția de mobilier de birouBirou, scaun de birou, casetieră – postul de lucru este complet. Serios? Abia acum începe. În magazinul nostru online găsiți pachetul complet pentru conceptul dumneavoastră de birou, de la dulapul pentru registratură suspendată, ca element individual, până la colecții de mobilier de birou. Oferta noastră cuprinde: totul – de la echiparea de bază a birourilor dumneavoastră, până la mobilier modular de birou, de calitate superioară și cu design consecvent. Combinabil, extensibil, proiectabil personalizat pentru nevoile individuale ale companiei dumneavoastră.


Flux de lucru, ergonomie, nevoie de spațiu – nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Pentru că, pur și simplu merită: contactați-ne, ne bucurăm să vă putem ajuta. În mod competent și implicat. V-am menționat deja? Serviciile sunt punctul nostru forte.V-ar putea interesa și aceste produse:Brațe pivotante | Casetiere cu sertare | Seifuri de mobilier | Panouri izolate fonic | Dulapuri înalte | Table de perete | Casetiere BISLEY | Birouri office akktiv