Dezinfectanți

Să fim sinceri: chiar dacă răceala este încă ușoară la început, oricine poate deveni rapid o adevărată armă umană care împrăștie microbi. Ce bine că există dezinfectanți profesionali – astfel vă protejați angajații și pe dumneavoastră. Cumpărați-vă acum stocul de dezinfectanți profesionali pentru companii și birouri!

În categoria Dezinfectanți vă oferim produse ale următoarelor mărci: VAR, CWS, Bio-Circle, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 16

Dezinfectanți: produse pentru companiiChiar dacă pare că apogeul Covid-19 a fost depășit, igiena este un subiect la fel de important pentru orice companie. Între timp, toată lumea știe că dezinfectanții pentru mâini și pentru suprafețe sunt arme puternice împotriva îmbolnăvirilor. De aceea, dozatoarele de dezinfectanți și altele similare rămân în continuare elemente centrale ale amenajării oricărei companii.
De ce sunt dezinfectanții importanți la postul de lucru?Numai pe o tastatură se află de aproximativ 400 de ori mai multe bacterii decât pe o toaletă publică. Mai mult decât atât, 80 la sută din toate bolile tipice se transmit prin intermediul mâinilor.Pandemia ne-a învățat că spălarea temeinică a mâinilor și utilizarea dezinfectanților pentru mâini reduc semnificativ pericolul de transmitere și infectare. Pandemia s-a asigurat, de asemenea, ca dezinfectarea regulată să ne intre în sânge. Dacă înrădăcinați aceste măsuri de igienă în birou și în companie, cu ajutorul dezinfectanților, stațiilor de igienizare și dozatoarelor de dezinfectanți,  • reduceți perioadele de inactivitate cauzate de un număr ridicat de concedii medicale,

  • creșteți sentimentul de siguranță și bunăstare al angajaților, inclusiv în timpul contactului cu clienții,

  • optimizați nivelul general de igienă în companie,

  • încurajați clienții și vizitatorii să participe.Ce dezinfectanți pentru companii sunt cei mai buni pentru fiecare zonă?Echipamentele dumneavoastră de toaletă pentru o companie fără microbi sunt compuse din dezinfectanți pentru mâini și dezinfectanți pentru suprafețe. Pentru o dezinfectare simplă a mâinilor, dotați zonele destinate clienților și birourile cu coloane elegante de dezinfectare. În spațiile de producție sau în companiile cu flux intens de clienți sunt potrivite stațiile de igienizare cu loc suplimentar pentru mănuși de unică folosință, prosoape de hârtie etc.Cei care își dezinfectează frecvent mâinile – fie din motive personale de siguranță, ori din cauza reglementărilor legale – sunt recunoscători pentru dezinfectanți cu proprietăți hidratante. În acest caz, spuma dezinfectantă pentru mâini este foarte potrivită. Însă, adesea, spumele și gelurile hidratante pentru mâini au doar un efect virulicid limitat. În schimb, dezinfectanții antiseptici sunt eficienți împotriva tuturor tipurilor de virusuri. Formula lor lichidă asigură o distribuție optimă la acționarea dozatorului, precum și o eficiență excelentă atunci când se freacă în palme. Suplimentar, oferiți-le loțiuni sau creme hidratante angajaților care folosesc frecvent acești agenți.Dezinfectanții de suprafețe pentru birou, tastaturi și alte spații de lucru trebuie să fie întotdeauna ușor de accesat și folosit. De asemenea, prosoapele de hârtie ar trebui să stea direct lângă dozator. Ca să nu existe confuzii între dezinfectanții pentru mâini și pentru suprafețe, etichetarea corespunzătoare pe dozator reprezintă o idee bună.Ne-am gândit deja îndelung la mai multă igienă la postul de lucru. Aflați mai multe pe acest subiect din ghidul nostru pentru curățarea bine organizată a biroului. Vă stăm mereu la dispoziție pentru întrebări – pur și simplu contactați-ne.