Echipamente electrice de transport

Mobilitatea electrică convinge în primul rând pe autostradă? Dimpotrivă! Echipamentele noastre electrice de transport, exclusive, vă pun la punct bilanțul și procesele.

În categoria Echipamente electrice de transport vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, MATADOR, HelgeNyberg.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 42

Echipamente electrice de transport: un nou impuls pentru logistica dumneavoastră operaționalăOricât de manevrabile, ergonomice și bine gândite în ceea ce privește construcția ar fi echipamentele de transport, atunci când sunt încărcate în întregime și pe distanțe mari, deplasarea lor este destul de anevoioasă, câteodată chiar nerentabilă.Însă, în magazinul nostru oferim o soluție pentru această problemă: echipamente electrice de transport! Acestea completează bine-cunoscutele noastre cărucioare pentru atelier, artizanat și industrie, cu un motor electric puternic și multifuncțional, care deplasează rapid și în siguranță echipamentele de transport, fără ca angajații dumneavoastră să fie nevoiți să depună efort.Beneficiați și dumneavoastră acum de avantajele echipamentelor electrice de transport, deoarece acestea ușurează munca personalului, iar sarcinile grele pot fi deplasate rapid, simplu și mai ales, cu un scop precis. Oboseală? Suprasolicitare? Pierdere de timp? De domeniul trecutului!
Locuri de utilizare a echipamentelor electrice de transportLocurile de utilizare a echipamentelor electrice de transport sunt la fel de variate precum funcția lor. Ele sunt necesare în hale de depozitare, ateliere, supermarketuri, showroom-uri sau pur și simplu în locuri unde sunt pregătite cantități mai mari de materiale, cum ar fi spații de depozitare exterioare sau zone de livrare. În toate aceste locuri, ele ușurează munca cu articole și materiale grele. De ce să fie complicat, dacă poate fi și simplu? Cumpărați acum echipamente electrice de transport!
Ce avantaje și dezavantaje au cărucioarele de transport electrice sau echipamentele electrice de transport?Cele mai multe produse de mobilitate electrică sunt concepute pentru transportul de persoane. Însă, în companiile cu un trafic ridicat de mărfuri, cărucioarele de transport electrice sau echipamentele electrice de transport sunt mai utile. Acumulatorii compacți litiu-ion din modulul nostru electric NEO oferă un plus de energie și ușurează deplasarea și manevrarea. În plus, garantează o utilizare lipsită de oboseală. Sarcinile de până la 500 kg pot fi deplasate fără efort. Pentru operarea unei flote, pur și simplu conectați mai multe cărucioare prin Bluetooth.În comparație cu echipamentele de transport convenționale pentru atelier și industrie, variantele electrice au un preț de achiziție mai mare și necesită o alimentare regulată cu energie. Grație sistemului de acumulatori de schimb, acestea sunt întotdeauna pe deplin disponibile. Prețul se amortizează rapid printr-o logistică mai lină și mai puține plângeri ale angajaților dumneavoastră.
Ce produse sunt disponibile?Preferăm să promovăm noi înșine viitorul: gama noastră de echipamente de transport cu motor electric vă oferă o selecție de produse în continuă creștere de la EUROKRAFTpro. Cu marca noastră proprie premium obțineți echipamente electrice de transport complete, de la cărucioare cu platformă, de montaj, etajate, tip container și până la cărucioare tip dulap. Grație gamei largi de aplicații, prelucrării de calitate superioară și manevrabilității lor, aceste variante sunt foarte apreciate.Cu seria noastră de transportatoare electrice TAKKTOR puteți deplasa coloane de cărucioare și remorci, cu o sarcină de până la 1.000 sau 2.000 de kilograme – fără un permis de conducere special, dar cu flexibilitate maximă. Mai mult decât atât, în magazinul nostru găsiți inclusiv propriile noastre sisteme de cuplare, iar pe lângă cuplarea standard cu bolț, sunt disponibile și cuplări speciale pentru a transporta containere mobile și Corlette.
Seturi electrice pentru montajul ulterior pe cărucioare de transport existenteAveți deja un cărucior de transport? Perfect! Modulul nostru electric EUROKRAFTpro NEO pentru montaj ulterior se potrivește pe majoritatea cărucioarelor EUROKRAFTpro și le transformă, cu doar puțin efort, în vitezomani electrici moderni. La fiecare încărcare obțineți până la opt ore de asistență electrică. Ce cărucior se potrivește? Pur și simplu respectați recomandarea de pe pagina de produs respectivă. Sau contactați serviciul nostru pentru clienți – vă stăm cu plăcere la dispoziție.
Am nevoie de o infrastructură de încărcare deosebită pentru echipamente electrice de transport?În general, acumulatorii litiu-ion pentru echipamente electrice de transport nu necesită o infrastructură de încărcare specială. Cu toate acestea, dacă societatea dumneavoastră este pe drumul către un viitor lipsit de emisii, merită să o dotați cu wallbox-uri și coloane de încărcare pentru diferite tipuri de acumulatori. Dacă parcul auto electric crește și suplimentar intră în joc trotinete electrice și autovehicule electrice, cu un concept de infrastructură puteți evita dezordinea de conexiuni în incintă – și căutarea unei prize adecvate.Mai aveți întrebări pe subiectul cărucioarelor de transport electrice? Contactați-ne, suntem bucuroși să vă ajutăm în continuare!