Table de planificare

Tablele de planificare sau tablele planificatoare ne oferă ceea ce căutăm cu toții în activitatea cotidiană: ordine, vizibilitate, structură! Fie că e vorba de planificatorul anual, săptămânal, planificatorul de întreținere sau planificatorul de proiect – cu tablele noastre de planificare administrarea programărilor, planurilor de concediu și a proiectelor devin un lucru ordonat.

În categoria Table de planificare vă oferim produse ale următoarelor mărci: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, EICHNER.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 36

Creșteți productivitatea cu panouri de planificareTimpul înseamnă bani, iar în multe companii resursele sunt limitate. Cu toate acestea, cu o planificare atentă, companiile își pot îmbunătăți procesele interne și astfel, pot acționa mai eficient și economic. Panourile de planificare arată, în mod vizibil pentru oricine, stadiile proiectelor, capacitățile disponibile și termenele limită. kaiserkraft vă oferă o gamă variată de panouri de planificare, pentru diverse activități organizatorice.Resurse, termene, personal – mereu prezente pe panourile de planificareAproape nicio amenajare de birou fără panou de planificare. Nu este de mirare, fiindcă panourile de planificare practice, precum planificatoare de proiect, de personal sau de concedii oferă, în mod vizibil și permanent, stadiul organizării interne, iar în funcție de proiect, sunt accesibile întregului personal sau echipelor implicate. Panourile de planificare arată, de exemplu, perioadele în care sunt ocupate birourile, în care sunt utilizate atelierele sau chiar și planurile de deplasare ale autovehiculelor – astfel, totul este mereu transparent.Panouri de planificare pentru orice scopFie că este vorba despre planificatoare magnetice, planificatoare cu benzi sau planificatoare cu fișe T: în magazinul nostru online găsiți panouri de planificare cu diferite funcții. Pe lângă modelele cu suprafață pe care se poate scrie, vă oferim, de exemplu, inclusiv panouri cu fișe pentru organizarea atelierului. Avantajul dumneavoastră: panourile de planificare nu sunt doar practice, ci pot influența în mod pozitiv atmosfera de lucru, datorită unei mai bune organizări a biroului. În plus, aspectul atrăgător al panourilor noastre de planificare le face să fie ușor de integrat. Descoperiți modele cu ramă din aluminiu eloxată argintiu, alb sau chiar cu suprafețe magnetice gri antracit.Panourile de planificare însă nu sunt nici pe departe totul. Să presupunem că folosiți un planificator săptămânal pentru rezervarea sălilor de conferințe: dar ce se întâmplă cu flipcharturile, panourile whiteboard sau alți pereți de moderare? Întotdeauna există ceva de organizat. Iar noi vă ajutăm în acest sens.
V-ar putea interesa și aceste produse:Rafturi pentru reviste | Planificatoare de concedii | Panouri informative | Aparate de sudură | Planificatoare lunare | Carduri de moderare | Flipcharturi MAUL | Pereți de moderare MAUL