Mese de ambalat, suporturi de tăiere

La masa de ambalat, fiți gata, start: pune cartonul. Îndoaie. Lipește. Întoarce. Pune folie cu bule înăuntru. Pune marfa. Din nou folie. Avizul de expediție trebuie inclus. Îndoaie. Lipește. Aplică eticheta cu adresa. Pune marfa pe cărucior. Gata. Și de la capăt: la mesele noastre de ambalat, puteți face asta cu mâna stângă.

În categoria Mese de ambalat, suporturi de tăiere vă oferim produse ale următoarelor mărci: Treston, Kongamek.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 52

Mese de asamblat – practice și sănătoaseAngajații dumneavoastră dau tot ce e mai bun atunci când au parte de mobilier potrivit. Un exemplu în acest sens sunt mesele noastre de ambalat. Nu provoacă stres și protejează coloana vertebrală. În plus, datorită lor, lucrul se desfășoară mai rapid și au loc mai puține greșeli. Credem că ar trebui să aruncați un ochi asupra lor.
Cum sunt construite mesele de ambalatO masă de ambalat sau o masă de expediere este inițial doar o masă obișnuită. Se transformă în masă de ambalat atunci când îi sunt adăugate accesorii pe care le puteți atașa dumneavoastră sau pe care le-am atașat noi deja.
Avantaje  • Angajații dumneavoastră au mereu la îndemână tot ce le trebuie pentru ambalare și expediere.

  • Pot lucra mai rapid și mai eficient, chiar și în cazul comenzilor mari, și fac mai puține greșeli.

  • Reglarea manuală a înălțimii asigură un mediu de lucru ergonomic și reduce riscul durerilor de spate.


Cu ajutorul meselor de ambalat de la kaiserkraft economisiți și spațiu, deoarece puteți aranja pe ele, într-un singur loc, pachetele și alte asemenea.
Cum și unde pot fi folosite mesele de ambalatÎn primul rând, mesele de ambalat servesc la împachetat, de aceea sunt potrivite pentru întreprinderi care trebuie să ambaleze în mod regulat pachete sau care au propriul departament de expedieri. De asemenea, mesele noastre de ambalat se pot combina excelent între ele. Dintr-o singură masă puteți crea instant o linie de lucru la care pot lucra mai multe persoane. Însoțitorul perfect pentru mesele de ambalat sunt mașinile de ambalat practice.Nu aveți nimic de împachetat acum? Puteți folosi mesele de ambalat pentru pregătirea comenzilor sau pentru alte activități care necesită multe accesorii.
La ce trebuie să fiți atenți când vine vorba de mesele de ambalatÎnainte de a alege o masă de ambalat, trebuie să răspundeți la următoarele două întrebări: De cât spațiu am nevoie? De ce accesorii sau extinderi am nevoie?La noi găsiți mese de ambalat de diverse dimensiuni, ca element de bază sau cu extinderi precum poliță sau sertar suplimentar. În plus, puteți adapta perfect masa la nevoile dumneavoastră și la mediu, folosind accesoriile potrivite. Sistemele de rafturi potrivite transformă complet modul în care arată departamentul dumneavoastră de expedieri.
Care sunt accesoriile importanteBlaturile pentru ambalaje, uneltele și materialele de birou sunt esențiale pentru păstrarea ordinii. Bordurile cu magazie pentru carton ajută la depozitarea ordonată a diverselor tipuri de cartoane, datorită barelor despărțitoare. Pereții posteriori din tablă perforată se folosesc pentru agățarea la îndemână a materialelor auxiliare, precum distribuitorul de bandă adezivă. Sertarele și containerele mobile sunt perfecte pentru depozitarea sub blatul mesei.În plus, nu ar trebui să ignorați reglarea pe înălțime. La urma urmei, o coloană vertebrală sănătoasă care stă într-o poziție relaxată reprezintă o condiție prealabilă importantă pentru motivația angajaților.
Puteți achiziționa și următoarele produse de la kaiserkraft  • Lămpi pentru masa de ambalare

  • Prelungitoare

  • Pereți despărțitori

  • Suporturi de tăiere în diferite variante și mărimi, pentru hârtie și folie

  • Suporturi pentru doze și sticle


Doriți să folosiți dispozitive electronice pe masa de ambalare? Nicio problemă. Special pentru acest lucru găsiți la noi suporturi pentru unități centrale, polițe pentru tastatură și brațe articulate. Contactați-ne!V-ar putea interesa și aceste produse:Dispozitive de tăiat suluri | Folii tubulare | Mașini de legat cu bandă | Cântare pentru corespondență | Plicuri pentru avize de însoțire | Paleți industriali | Cântare MAUL | Benzi adezive tesa