Dulapuri din oțel

Uimitor cât de flexibil poate fi oțelul solid! Dulapurile noastre din oțel sunt adevărate accesorii multifuncționale, specialiști în detalii și creează spații surprinzătoare. Mai mult decât atât, sunt mereu acolo unde aveți nevoie de mai multă siguranță cu mai puțin efort.

Dulapuri din oțel: gardienii indestructibili ai ordiniiO companie fără dulapuri din oțel? De neimaginat. Soluțiile solide de depozitare, experții în siguranță și gardienii ordinii fac sunt printre cei mai importanți factori ai fluxurilor operaționale line. Fie că este vorba despre domeniul artizanal și industrial sau despre birou și zona administrativă: la kaiserkraft găsiți garantat dulapul ideal din oțel pentru orice nevoie!
Ce dulapuri din oțel există?Un corp din oțel, uși din oțel, polițe și sertare din oțel – de atât este nevoie pentru a fi considerat un dulap din oțel. Cu toate acestea, diverse sectoare de activitate din companie au cerințe speciale în ceea ce privește dulapurile industriale din oțel. Pe acestea le îndeplinim cu plăcere, cu ajutorul gamei noastre largi de articole de calitate comercială excelentă:Care sunt avantajele dulapurilor din oțel? 1. Stabilitate extrem de ridicată și durabilitate

 2. Capacități portante ridicate în fiecare compartiment sau sertar

 3. Adecvate pentru utilizare intensivă

 4. Rezistență la substanțe chimice și murdărie (în funcție de variantă și clasă)

 5. Design clasic-minimalist

 6. Întreținere și mentenanță ușoară

 7. Nevoie redusă de înlocuire


Bine de știut: oțelul este un material ecologic excelent. Acesta este reciclabil în proporție de 100% și poate fi retopit și prelucrat din nou în repetate rânduri.
Cu ajutorul acestor întrebări vă puteți găsi dulapul potrivit din oțel: 1. Ce doriți să depozitați în dulapul din oțel?

 2. Aveți nevoie de polițe zincate (și implicit insensibile)?

 3. Ce capacitate de încărcare trebuie să aibă polițele?

 4. Depozitați în dulapuri inclusiv substanțe periculoase pentru mediul acvatic?

 5. Cât de mari sunt articolele care trebuie depozitate?

 6. Urmează să fie depozitate și piese de mici dimensiuni în sertare?

 7. Ce tip de ușă preferați?

 8. Ce sistem de închidere intră în discuție?Să simplificăm: vă sprijinim în ceea ce privește achiziția dulapului dumneavoastrăDumneavoastră ne spuneți ce trebuie să poată dulapul dumneavoastră din oțel, iar noi vă spunem ce produs vi se potrivește cel mai bine. Câteodată, răspunsul este evident: dacă depozitați lichide periculoase, vă trebuie un dulap pentru substanțe periculoase. Dacă doriți să sortați piese de mici dimensiuni și scule, poate fi vorba despre un dulap de atelier sau unul pentru scule. Câteodată, însă, nevoia este incertă. În asemenea cazuri merită să consultați normele relevante pentru diverse departamente ale companiei. Există reguli chiar și în ceea ce privește dulapurile de vestiar și altele similare. În aceste cazuri, cerințele referitoare la caracteristicile dulapurilor și ale materialelor sunt documentate în mod minuțios. Dacă mai aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați!
V-ar putea interesa și aceste produse:Valize de transport | Dulapuri înalte | Casetiere cu sertare | Cutii din aluminiu | Extensii telescopice | Seifuri de mobilier | Dulapuri de vestiar EUROKRAFTpro