Veste de lucru

Pentru vizibilitate mai bună și mai rapidă în companie, depozit sau în zona de producție: vestele de lucru și vestele reflectorizante certificate conferă prioritate absolută siguranței. Comandați-vă acum echipamentul de siguranță – fie că este vorba despre veste reflectorizante de protecție, veste de lucru, veste de protecție împotriva căldurii sau centuri și șorțuri de unică folosință pentru bărbați și femei. Aici găsiți, de asemenea, veste reflectorizante de protecție, prevăzute de lege, pe care trebuie să le aveți în mașina personală sau în autovehiculele folosite în scop comercial. Informați-vă acum!

Filtrele dvs.
  Tip de produs
  Mărimea
  Preţ brut
  173
  173
  1077
  1077
  -
  Preţ net

  Veste de lucru: protecție de pus pe deasupra  Pentru conducătorii auto sunt obligatorii, pentru bicicliști au devenit un standard, iar pentru profesioniștii din branșele care în care se lucrează în aer liber și în medii periculoase sunt de la sine înțelese: vestele reflectorizante fac parte din echipamentul de bază pentru siguranța personală și profesională în muncă.  Ce veste de lucru există?  În gama noastră de veste de lucru reunim diverse forme de îmbrăcăminte de lucru și de protecție, fără mâneci, de pus pe deasupra. În funcție de domeniul de utilizare și reglementările postului de lucru puteți alege între:  • Șorțuri de protecție termică în conformitate cu Regulamentul cu privire la echipamentele individuale de protecție 2016/425 și DIN EN ISO 11612

  • Veste reflectorizante de protecție de culoare portocalie, în conformitate cu EN ISO 20471:2013+A1:2016

  • Centuri de susținere pentru spate cu bretele, în vederea detensionării trunchiului

  • Șorțuri din PVC și de unică folosință pentru utilizarea în industria alimentară și în sectorul gastronomic


  Ce trebuie avut în vedere la vestele reflectorizante de protecție?  Din anul 2014, pe drumurile din Germania, vestele reflectorizante sunt obligatorii pentru conducătorii auto. Numeroase țări europene au aceleași reglementări. Prin urmare, în fiecare autovehicul trebuie să existe o vestă reflectorizantă de protecție, de culoare portocalie, roșu-portocaliu sau galbenă.  Benzile reflectorizante transformă vestele de lucru pentru femei și cele pentru bărbați în îmbrăcăminte de semnalizare, foarte vizibilă, în conformitate cu EN 20471. Fiindcă acoperă doar trunchiul, acestea aparțin clasei EIP 2 și acoperă riscuri medii. Această clasă se aplică, printre altele, pentru:  • Lucrări în aer liber, transport feroviar sau rutier

  • Lucrări în condiții slabe de iluminat și/sau în condiții meteorologice nefavorabile

  • Tranzit prin spațiile exterioare, respectiv în incinta fabricii

  • Manipularea echipamentelor de ridicare

  • Șantiere

  • Lucrări de inginerie hidraulică


  Baza pentru alegerea vestelor de lucru este reprezentată de evaluarea operațională a riscurilor. Aceasta include, de asemenea, detalii precum postura corpului în timpul activităților sau posibila acoperire a hainelor reflectorizante în timpul manipulării instrumentelor de lucru.  Atenție: în cazul în care căutați echipamente de protecție de siguranță maximă (clasa 3), trebuie să optați pentru mâneci și pantaloni lungi – și prin urmare pentru jachete de lucru și pantaloni de lucrureflectorizanți.  Ce trebuie să am în vedere la șorțuri?

  1. Șorțurile reutilizabile și de unică folosință, din PVC, vinil și alte materiale plastice reprezintă un scut de protecție împotriva stropilor de substanțe chimice, apei de clătire sau a altor lichide. Rezistența împotriva mediilor trebuie determinată neapărat în funcție de postul de lucru și cerințele acestuia.

  2. Șorțurile de protecție împotriva căldurii trebuie să fie rezistente la căldură radiantă și să corespundă Regulamentului privind EIP 2016/425 și DIN EN ISO 11612. Acestea pot fi combinate întotdeauna cu alte produse de protecție împotriva căldurii, cum ar fi mănuși de lucru cu protecție termică și jachete de protecție termică.


  Pentru toate articolele de îmbrăcăminte de protecție și de lucru se aplică următorul principiu: chiar și fără reglementări oficiale, paza bună trece primejdia rea. Așadar, informați-vă despre gama noastră pentru protecție și siguranță operațională, iar dacă aveți întrebări, pur și simplu contactați-ne.