Acoperire globală

Suport internațional

Noi vă aprovizionăm oriunde în lume

Știați că puteți plasa o comandă la KAISER+KRAFT din orice loc al lumii? Chiar dacă sunteți în Italia, China sau Rusia, produsele au aceleași coduri de articole peste tot: asta face totul foarte simplu și clar. Veți găsi magazinele noastre online în 19 de țări și un departament de export pentru celelalte locații. Livrăm în întreaga lume.

Să pornim împreună într-o călătorie în jurul lumii

Suport internațional wt$Când spunem că puteți comanda de oriunde în lume, înseamnă că veți primi și consultanță oriunde în lume. De la profesioniști. Vor fi bucuroși să văîmpărtășească toate informațiile pe care le au, pentru că experții noștri sunt familiarizați cu cerințele diverse specifice oricărei țări.
Avem reprezentare directă în 19 țări. Companiile noastre naționale vă oferă consultanță pentru plasarea comenzilor, programarea livrărilor și planificarea proiectelor dumneavoastră. Trebuie doar să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.

Și cel mai important: livrăm într-un mod prietenos pentru mediu. Utilizăm pentru expediții opțiunea UPS carbon neutral pentru a compensa impactul acestora asupra mediului. Calculăm întotdeauna emisiile de CO2 create de livrările noastre. Dacă emisiile cresc, și investițiile noastre în proiecte de protejare a mediului cresc.

WWW: Webshops worldwide