Comode

Nicidecum un detaliu: comodele elegante creează spații cu adevărat surprinzătoare în birou și se integrează fără efort în cele mai diferite roluri. Spuneți bună ziua noului dumneavoastră separator de spații, noii dumneavoastră tejghele, noii piese favorite de mobilier!

În categoria Comode vă oferim produse ale următoarelor mărci: mauser, C+P, eurokraft pro.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 81

Comode: actorii principali din linia secundară a birouluiChiar și cele mai frumoase piese de mobilier de birou devin destul de dominante începând de la o anumită mărime. Cu cât mai mare este dulapul sau raftul, cu atât este mai probabil să copleșească spațiul. Comodele nu vă fac astfel de probleme. Dimpotrivă. Actorii principali din linia secundară a biroului nu vă ajută doar în ceea ce privește spațiul de depozitare și aerisirea vizuală.
Ce oferă comodele în birou?Comodele nu sunt doar funcționale. Soluțiile joase de depozitare se caracterizează printr-o excelentă utilizare a spațiului pe o suprafață cât mai mică posibil. Cu uși glisante în loc de uși pivotante și sertare cu încuietoare, ele sunt mai mult decât o completare a biroului, scaunului de birou și a dulapului pentru acte.Comodele…
  • … fac ca birourile mici să pară mai mari.

  • … nu necesită o rază de pivotare în fața sa, în varianta de dulap cu uși glisante.

  • … produc o atmosferă calmă în încăpere, cu un design clar și discret.

  • … creează suprafețe suplimentare de depozitare și prezentare pe partea lor superioară.

  • … pot fi utilizate ca tejghea și ca separatoare de spații.

  • … oferă acces comod la documente și materiale de birou.


Unele dintre comodele noastre de la producători de primă clasă, precum C+P, mauser sau marca noastră proprie EUROKRAFTpro își poartă multifuncționalitatea încă din nume. Alte variante impresionează prin detalii suplimentare cum ar fi fronturi acustice și panouri posterioare fonoabsorbante, concepte flexibile de role și picioare sau o înălțime foarte scăzută. Oricum ar fi, comodele de birou, cu sertare, elemente de dulap și altele similare, sunt ideale pentru a depăși conceptul convențional de dulap-masă-scaun din birou.
Amenajarea biroului cu comode – ce trebuie să am în vedere?Primul și cel mai important aspect în orice amenajare de birou este reprezentat întotdeauna de masa de lucru și scaunul de birou ergonomic. Suplimentar, se aplică reglementări exacte în ceea ce privește spațiul liber, respectiv raza de acțiune, pe care trebuie să le ofere orice post de lucru unui angajat. Luați în calcul o suprafață totală de aproximativ opt până la zece metri pătrați pentru fiecare post de lucru.Prin urmare, comodele, dulapurile pentru acte, casetierele mobile și alte soluții de depozitare se aleg abia după ce ați planificat elementele centrale ale biroului. De asemenea, pentru un mediu de lucru armonios, este esențial să se pună accentul pe un design unitar.În general, nu ar trebui să calculați în mod prea generos necesarul de spațiu pentru depozitare în birou. Chiar dacă există încă nevoia de documentele și hârtii, prea multe piese de mobilier de birou creează tentația de a acumula (în mod nesortat). Acest lucru face ca încăperea să pară mai înghesuită și aglomerată decât este necesar. Este de preferat să folosiți mai puțin mobilier, selectat în mod specific. Amplasați piesele astfel încât conținutul să poată fi preluat dintr-o singură mișcare de la postul de lucru aferent.Vreți să împușcați doi iepuri dintr-un foc? Instalați într-un birou deschis, de exemplu, două comode identice, spate în spate, și creați astfel o insulă pentru discuții, scurte ședințe în picioare sau pentru echipamentul de cafea.Suntem întotdeauna disponibili pentru sfaturi geniale de amenajare. Și pentru întrebările dumneavoastră, desigur. Nu ezitați să ne contactați sau să beneficiați de consultanță din partea noastră, în ceea ce privește proiectarea biroului dumneavoastră.