Îngrădire și marcaj

Delimitați în siguranță: sistemele de îngrădire ajută la marcarea specifică a zonelor periculoase, a căilor de circulație sau a anumitor spații de lucru. Ele avertizează asupra potențialelor riscuri sau previn accesul persoanelor neautorizate în anumite zone. De la benzi pentru marcarea spațiilor restricționate, la îngrădiri de siguranță – descoperiți întreaga gamă în magazinul online kaiserkraft. Astfel garantați siguranța în întreaga incintă a companiei.

Îngrădire și marcaj – aceasta este calea!Atenție! Stop! Aceasta este calea! Ați putea încerca să le comunicați verbal angajaților și vizitatorilor toate regulile de conduită pentru siguranță și pentru un flux funcțional. Sau vă bazați pe efectul explicit din punct de vedere vizual al îngrădirilor și marcajelor. La urma urmei, acestea transmit semnale considerabil mai clare decât ar putea să o facă vreodată cuvintele.În ce zone operaționale sunt indispensabile sistemele de îngrădire?În principiu, în toate. Este nevoie de o îngrădire sau un marcaj oriunde se întâlnesc oameni, utilaje și munca. De fiecare dată când doriți să ghidați, să direcționați, să protejați sau să informați persoane sau fluxuri, folosiți-vă în primul rând de aceste mijloace vizuale. Iar asta se aplică practic pentru întreaga gamă de produse pentru companie:  • În zonele de depozitare sau transport, îngrădirile și marcajele reglementează coexistența în siguranță a pietonilor, a vehiculelor de transport și a spațiilor de depozitare.

  • Puteți restricționa accesul, dirija circulația și arăta, fără cuvinte, spre zonele de parcare din incinta companiei dumneavoastră, în funcție de standardele dumneavoastră, cu ajutorul pragurilor pentru căi de rulare, barierelor și a vopselei de marcaj.

  • Plăcuțele pentru uși și indicatoarele asigură orientarea vizitatorilor și angajaților în clădire.

  • Chiar și în birou și în toate zonele logistice, autocolantele și altele similare, reprezintă cel mai simplu mod de a găsi fără greș produsele și de le a duce de la punctul A la punctul B.


Mai presus de toate, este important să înlocuiți regulat marcajele și îngrădirile – în special după iarnă. Acest lucru are atât un efect reprezentativ și în plus, vă asigurați că semnalele sunt întotdeauna vizibile și vor fi înțelese.Ce tipuri de sisteme de îngrădire ar trebui să folosesc?Indiferent de domeniul de activitate, atunci când vine vorba despre îngrădire și marcare, depinde întotdeauna care dintre cei patru factori (ghidare, direcționare, protejare sau informare) au prioritate. Iar în ceea ce privește implementarea, există un nivel ideal: de îndată ce semnele sau informațiile se contrazic, înseamnă ca este prea mult.Marcajele, respectiv produsele potrivite, sunt esențiale acolo unde ar putea exista un risc privind siguranța:  • Cu ajutorul podurilor de cabluri eliminați riscurile de împiedicare și preveniți deteriorarea cablurilor atunci când le traversați cu dispozitive. În același timp, le reamintiți șoferilor sau pietonilor să circule cu precauție.

  • Protecțiile la impact joacă un rol important acolo unde coliziunile ar putea consecințe pentru utilaje, echipamente, oameni și vehicule.

  • Unul dintre cele mai noi produse de pe piață este protecția flexibilă la impact, care, după coliziune, revine la starea inițială și astfel, scade semnificativ costurile de întreținere pentru echipamentele de siguranță.


Apropo: cu îngrădirile sau marcajele alb-roșii puteți semnaliza zonele periculoase temporare, iar cu un produs colorat în galben și negru le securizați permanent.Ce norme reglementează îngrădirile și marcajele?Siguranța operațională asigurată cu îngrădiri și marcaje reprezintă, inclusiv pentru legiuitor, un aspect cu prioritate foarte ridicată pe lista normelor relevante. Printre acestea se numără, în primul rând, Codul rutier și Regulamentul privind locurile de muncă, ce se concentrează, de asemenea, pe semnalizarea de siguranță. Cel mai bine, înainte de achiziție informați-vă cu exactitate ce vă mai lipsește din stoc.Cum vă putem fi de folos în continuare?De la simplul display pentru masă și până la sistemul ingenios de protecție la impact, noi suntem persoana de contact potrivită pentru toate aspectele legate de sisteme de îngrădire. Pe lângă elementele cu instalare fixă, avem, desigur, o gamă variată de benzi de avertizare și blocare doar pentru uz temporar.Contactați-ne, iar pe viitor veți putea indica, fără prea multe cuvinte, care este cea mai sigură cale din compania dumneavoastră.V-ar putea interesa și aceste produse:Concasoare | Curățarea pardoselilor | Scrumiere de perete | Aspiratoare de podea | Basculante | Marcaje pentru locuri de parcare | Bariere Mannus | Îngrădiri cu chingi Tensator