Mantale de încălzire, încălzitoare pentru butoaie

Activitatea nu trebuie să se oprească nici la temperaturi nefavorabile. De aceea, încălzitoarele pentru butoaie vă asigură că cele mai importante echipamente de lucru ale dumneavoastră sunt gata de utilizare la temperatura de lucru potrivită, în ciuda frigului. Comercializăm produse cu un interval de reglare a temperaturii între 40 °C și 90 °C – în funcție de ceea ce doriți: să încălziți, să mențineți căldura, să izolați sau să reîncălziți. Citiți acum totul despre mantale de încălzire și manșoane de încălzire pentru butoaie!

Filtrele dvs.
Tip de produs
Durabilitate
Adecvat pentru
Relevant
Număr articole: 76

Încălzitoare pentru butoaie: în vederea unei atmosfere de lucru perfecteDeși, de exemplu, uleiul de motor nu îngheață sau vopselele și lacurile nu își schimbă imediat proprietățile atunci când scad temperaturile, trebuie să acordați întotdeauna atenție valorii gradelor. Când calendarul arată că este iarnă, încălzitoarele pentru butoaie asigură o atmosferă optimă de lucru în orice condiții meteorologice.Pentru ce sunt necesare încălzitoarele pentru butoaie și mantalele de încălzire?Încălzitoarele pentru butoaie, pentru sectorul industrial și comercial, nu fac practic nimic altceva decât pătura electrică de acasă: acestea asigură o căldură uniformă, alimentându-se de la priză. În timp ce noi ne cuibărim acasă sub o pătură electrică pentru mai mult confort, când vine vorba de butoaie este importantă, în primul rând, vâscozitatea mediilor pe care le conțin.Dacă temperaturile ambiante scad sub o anumită limită, mediile, precum lubrifianții, își pierd fluiditatea, vopselele și lacurile nu mai pot fi prelucrate corect, iar amestecurile se separă în faze diferite.Manșoanele de încălzire pentru butoaie, canistre și rezervoare nu doar încălzesc recipientele și conținutul. Ele asigură stabilitatea temperaturii și, implicit, menținerea tuturor proprietăților esențiale. Acest lucru nu se aplică doar în cazul lichidelor. Mantalele de încălzire permit, de asemenea, un flux stabil de gaz pentru manipularea buteliilor de gaz.Ce trebuie să am în vedere în ceea ce privește un încălzitor pentru butoi?  • Temperaturile pe care le poate atinge efectiv o manta de încălzire pentru butoi depind de mai mulți factori. Temperatura ambiantă joacă un rol la fel de important precum materialul recipientului, conținutul etc.

  • Este esențial să verificați rezistența la temperatură a recipientului respectiv și ce reglementări se aplică pentru manipularea substanțelor periculoase și depozitarea acestora. Dispozitivele de încălzire a butoaielor trebuie să îndeplinească, de asemenea, aceste cerințe. Unul dintre factorii decisivi în acest caz este compatibilitatea pentru utilizarea în zonele ATEX.

  • Opțiunea de reglare progresivă cu ajutorul unui termostat este preferabilă altor variante de încălzire. Astfel puteți utiliza încălzitorul pentru butoi cu o gamă variată de medii și procese de încălzire.

  • Manșoanele de încălzire sunt concepute pentru anumite tipuri de recipiente (respectiv dimensiuni). Acestea pot fi adaptate la formă cu ajutorul unor curele, dar ar trebui utilizate numai corespunzător descrierii producătorului.

  • Manșoanele groase încălzesc recipientul într-un timp foarte scurt și, astfel, îl pregătesc mai repede pentru utilizare. Totuși, acest lucru nu este necesar în toate mediile și nici pentru toate substanțele.


Înainte de a lucra cu substanțele încălzite, prelevați întotdeauna o mostră și verificați capacitatea operațională, vâscozitatea etc. Purtați echipament de protecție și respectați managementul corect al scurgerilor.Puteți găsi informații suplimentare în informațiile noastre privind depozitarea reglementară. Răspundem cu plăcere la întrebări dacă ne contactați.