Whiteboard-uri, table de scris

Exemplificați ceea ce prezentați – astfel publicul dumneavoastră va putea înțelege instantaneu și teme cu un conținut dificil. În plus, whiteboard-urile și tablele de scris au multe avantaje! Care sunt acestea, puteți afla aici.

În categoria Whiteboard-uri, table de scris vă oferim produse ale următoarelor mărci: MAUL, eurokraft pro, magnetoplan, Chameleon, nobo, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 98

Panourile whiteboard: panourile magnetice analogice pentru prezentarea dumneavoastră de succesFie ca panouri informative în birou sau pentru instruiri: spre deosebire față de mediile electronice, panourile whiteboard aproape că nu au nevoie de întreținere, pot fi utilizate oricând și în mod intuitiv. Iar cel mai bun lucru: de la modul stand-by și până la cea mai intensă utilizare permanentă, rezultatul bilanțului energetic este constant un zero verde. Panourile whiteboard și alte table de scris sunt așadar medii superioare, chiar și în vremurile digitale, atunci când este vorba despre vizualizarea informațiilor în cadrul companiei. Există motive întemeiate pentru a alege un tip de suprafață sau altul.Variante diverse de panouri whiteboardPanourile whiteboard sunt table de scris albe, magnetice, cu ramă din plastic sau aluminiu – să le numim ediția de sală de conferință a tablei școlare. Panourile magnetice din oțel emailat sunt de o calitate superioară și sunt concepute pentru utilizare mai intensivă – tablele albe de perete, din oțel vopsit, sunt adecvate pentru uz ocazional.Partenerul dumneavoastră pentru vizualizarea pe panourile whiteboard este markerul de birou. Prezentați auditoriului cele mai noi date în cadrul ședințelor, al sesiunilor de instruire sau al prezentărilor dumneavoastră, negru pe alb – sau chiar colorat, în funcție de necesități și concept. Iar cu o simplă ștergere uscată cu laveta, suprafața de scriere este eliberată rapid de conținut. Doriți să afișați hârtii tipărite? Soluția este un magnet – și ce bine că este. Pentru prezentarea dumneavoastră la proiector este rezervată o sală mică? Panourile whiteboard sunt adecvate, de asemenea, ca suprafață de proiecție pentru un proiector ultra scurt.În magazinul nostru online puteți comanda panouri whiteboard în multe mărimi, formate și variante diferite, de exemplu cu sau fără poliță pentru instrumente de scris. Se pot agăța în număr nelimitat, la rând, pe perete, se pot amplasa individual, monta împreună pentru a forma pereți verticali sau se pot folosi în mod mobil, pe ambele părți, pe un șasiu echipat cu role. Spuneți-ne ce vă trebuie, iar noi vă ajutăm cu plăcere mai departe!Sfaturi pentru curățarea panourilor whiteboardPanoul dumneavoastră nu se mai curăță bine cu buretele, încă se vede culoarea markerelor sau o umbră pe suprafață? Atunci vă recomandăm agenți de curățare special concepuți, precum spuma pentru panou whiteboard sau lavete. Acestea le găsiți în categoria Accesorii whiteboard. Vă rugăm să nu curățați suprafața de scriere a panoului cu agenți de curățare care conțin alcool, fiindcă astfel s-ar putea deteriora.7 avantaje ale panourilor magnetice 1. Economie de energie: utilizare fără curent electric

 2. Utilizare nelimitată

 3. Curățare facilă cu accesorii de ștergere uscate

 4. Utilizare permanentă fără pregătire

 5. Materialele de lucru pot fi prinse cu magneți

 6. Opțiune de transformare în flipchart cu ajutorul clipsului

 7. Posibilitate de folosire, de asemenea, ca ecran de proiecție


Alți pereți de moderare și table de scris la noi în magazin • Flipcharturi: spre deosebire de whiteboard, nu scrieți direct pe flipchart, ci pe hârtie, cu orice fel de pix. Avantaj: foile scrise vă rămân la dispoziție și după prezentare, pentru procesare ulterioară.

 • Pereți de proiecție: cea mai bună rezoluție la o prezentare PowerPoint o obțineți pe pânze de proiecție, fiindcă acestea au o suprafață specială.

 • Pereți de moderare: pregătiți-vă de moderare în biroul dumneavoastră, direct pe peretele de moderare și ulterior, pur și simplu împingeți panoul până în sala de conferințe.

 • Panouri pentru prindere cu piuneze: fixarea rapidă a documentelor mici și reamplasarea lor vă reușește cu panouri pentru prindere cu piuneze, de exemplu din plută, pânză sau linoleum.


Acum mai aveți nevoie doar de o valiză de moderare pentru tablele dumneavoastră de scris și panourile magnetice. De ce? Fiindcă înăuntru se află tot ce vă trebuie pentru prezentarea perfectă. Ce anume? Instrumente de scris, foarfecă, hârtie, fișe, puncte adezive, indicatoare și multe altele. Descoperiți produsele acum!