Săpunuri, creme

Mâinile curate sunt obligatorii – oricine știe acest lucru. Însă, îngrijirea este la fel de importantă. De aceea, săpunurile și cremele moderne oferă mai mult decât o singură acțiune. Comercializăm săpunuri și dezinfectanți ecologici pentru mâini și pentru îngrijirea pielii, de la producători renumiți, pentru echipamente sanitare industriale.

În categoria Săpunuri, creme vă oferim produse ale următoarelor mărci: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, SC Johnson, TORK.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 38

Săpunuri și creme: spălarea mâinilor, cu un plus de igienă și îngrijireUleiuri, grăsimi, impurități sau pur și simplu urmele unei zile de lucru: în sectorul industrial și al profesioniștilor, săpunurile și cremele trebuie să fie mai performante decât în baia de acasă. La noi găsiți agenți de curățare pentru mâini, detergenți de mâini și săpunuri lichide, prietenoase cu pielea și care curăță impecabil, pentru grupuri sanitare și toalete.
Prin ce anume se disting săpunurile lichide și săpunurile cremă industriale?Oferta de săpunuri pentru echipamente de toaletă profesionale este largă, însă ușor de clasificat: săpunurile lichide, săpunurile spumă și detergenții pentru mâini sunt destinați anumitor domenii de utilizare, grade de murdărie și nevoi ale pielii:  • Săpunurile abrazive și detergenții de mâini conțin solvenți sau microgranule, care îndepărtează cea mai persistentă murdărie. Acestea sunt adecvate, în special, pentru ateliere și în domeniul producției industriale.

  • Săpunurile spumă sau săpunurile lichide hidratante protejează pielea chiar și în cazul spălării frecvente pe mâini – în special în medii de lucru mai răcoroase.

  • Săpunurile spumă igienice sau săpunurile lichide antibacteriene reduc contaminarea cu microbi, în zone de lucru sensibile din punct de vedere igienic, de la îngrijire până la bucătării de cantine.

  • Cremele de protecție solară și de protecție a pielii reprezintă o etapă importantă de îngrijire după spălarea mâinilor, pentru toate mediile de lucru extreme sau lucrări în aer liber.

  • Loțiunile pentru spălarea mâinilor și săpunurile lichide asigură mâini curate în birou, zone administrative, toalete pentru clienți etc.Pentru a garanta o servire simplă și igienică și pentru a crește randamentul, săpunurile cremă sunt optimizate pentru dozatoare de săpun.Pe lângă sticlele standard euro, pentru utilizare cu produse de la mărci diferite, există, de asemenea, sisteme de dozatoare pentru săpun și opțiuni de rezerve de la anumite mărci. Avantajul? Cu aceste săpunuri și dispensere puteți doza și mai precis și puteți beneficia, de exemplu, de servire fără atingere.
Cum găsesc săpunul potrivit pentru dozatoarele din diferite zone ale companiei?Agresiv cât este nevoie și cât mai blând cu putință: chiar dacă spălarea mâinilor crește gradul de igienă în birou și în întreaga companie, ea este un stres pentru piele. Pentru a răspunde diverselor nevoie – în special, în ceea ce privește predispoziția la alergii – săpunurile cu pH neutru, fără parfum, reprezintă întotdeauna o bună alegere.Cu cât mai intensivă este puterea de curățare a săpunurilor, cu atât mai importantă este furnizarea unor produse de îngrijire ulterioară. Pentru a putea garanta și aici o igienă optimă, aceste soluții de îngrijire ar trebui puse la dispoziție, de asemenea, în dozatoare.Aveți întrebări urgente cu privire la săpunurile noastre spumă și detergenții pentru mâini? Nu ezitați să ne contactați. Pentru și mai multe sfaturi despre munca sănătoasă, am compus un ghid referitor la măsurile de igienă în birou și în companie. Aruncați o privire!