Dulapuri din inox

Cu adevărat rafinat, acest inox! În special ca dulap care este menit să asigure ordinea și să păstreze totul la îndemână în laborator, în bucătăria cantinei, în spațiile igienice sau în camera umedă.

În categoria Dulapuri din inox vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 19

Dulapuri din oțel inoxidabil: diferența de la cer la pământÎntre oțel și inox sunt doar câteva grade de puritate, însă există diferențe enorme în ceea ce privește igiena și rezistența. De aceea, sunt deosebit de cerute de eroii gastronomici și de asistenții de laborator, de personalul din camere sterile și specialiștii în camere umede. Însă, dumneavoastră puteți profita în întreaga companie de performanțele lor.Bine de știut: kaiserkraft vă oferă preponderent dulapuri din inox 1.4301. Este vorba despre un oțel CrE-Ni 18/10 austenitic, rezistent la acizi, care prezintă o rezistență foarte bună la coroziune, datorită conținutului său scăzut de carbon. Acesta este aprobat pentru utilizare la temperaturi de până la 300 grade Celsius.
Care sunt avantajele dulapurilor din oțel inoxidabil?Încercați să murdăriți permanent un dulap din oțel inoxidabil. Sau să îl distrugeți. Nu este atât de simplu? Tocmai! Oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai igienice și solide materiale existente. Numai din acest motiv, un dulap din oțel nu trebuie să lipsească din zonele operaționale cu cerințe corespunzătoare ridicate. Dulapurile noastre din oțel inoxidabil sunt:  • Autorizate pentru camere frigorifice și camere umede, precum și pentru zone sensibile din punct de vedere igienic

  • Anticorozive, inoxidabile, rezistente la căldură, frig, umiditate și substanțe chimice

  • Ușor de curățat și dezinfectat – chiar și cu aparate de curățare cu abur

  • Extrem de solide și durabile – chiar și în cazul utilizării intensive

  • Dotate cu încuietoare și implicit adecvate pentru depozitarea substanțelor sensibile sau a documentelor

  • Cu piciorușe sau role, în funcție de variantă

  • Suspendabile sau instalabile pe podeaExistă dezavantaje?Dacă se compară dulapurile din inox cu clasicele piese de mobilier de birou, metalul are un efect foarte clinic și steril în raport cu lemnul. Acest aspect este intenționat, însă contraproductiv în mediile de lucru în care concentrarea și reprezentarea merg mână în mână. De aceea, în birouri optați fie pentru mobilier din lemn, fie vă orientați către dulapuri din oțel cu fronturi cu design și diverse culori RAL.Chiar dacă oțelul inoxidabil poate face față practic oricărui agent de curățare, puteți fi prea bine intenționați. Detergenții abrazivi zgârie suprafața, deschizând astfel calea contaminării cu microbi. Atunci, dulapul din inox își pierde funcția de bază. Același lucru este valabil pentru clor. În acest caz este importantă instruirea personalului în ceea ce privește curățarea corectă.În plus, dulapurile din oțel inoxidabil nu sunt cunoscute tocmai pentru flexibilitate – cu excepția cazului în care optați pentru variante practice, cu role. Așadar, mobilierul de bază din oțel inoxidabil trebuie să fie bine proiectat.
Unde pot utiliza dulapuri din oțel inoxidabil?Datorită caracteristicilor lor convingătoare, dulapurilor noastre din oțel inoxidabil, pentru domeniul industrial și gastronomic, nu le este greu să se facă plăcute în întreaga companie. În principiu, ar trebui folosite peste tot unde igiena este la fel de importantă precum rezistența.Acest lucru este valabil, în special, pentru laboratoare și camere sterile, unități medicale și farmaceutice, stații de prim ajutor, bucătării și restaurante, spații comune și spălătorii, bazine publice sau baze sportive.Merită să achiziționați un dulap din oțel inoxidabil? Categoric, da! Care este cel mai potrivit? Ne puteți întreba pe noi personal – pur și simplu contactați-ne.