Recipiente pentru deșeuri sortate

Un sistem confortabil pentru sortarea deșeurilor: recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile permit eliminarea separată a materialelor reutilizabile, precum sticlă, hârtie, ambalaje sau chiar și deșeuri biologice. De la cadrul stabil pentru saci de gunoi, la sistemul pentru sortarea deșeurilor cu 4 recipiente de colectoare, clapetă și recipient interior cu încuietoare, la kaiserkraft găsiți tot ceea ce vă trebuie pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

În categoria Recipiente pentru deșeuri sortate vă oferim produse ale următoarelor mărci: Rubbermaid, VAR, eurokraft pro, Hailo, rothopro, Gmöhling, DURABLE, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 166

Recipiente de colectare a materialelor reciclabile, pentru eliminarea reglementară a deșeurilorDacă tot gunoiul din companie ajunge într-o singură pubelă, acest lucru nu este foarte sustenabil. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile sunt de ajutor în acest caz. Ele reprezintă premisa eliminării reglementare, cu economie de resurse, a gunoiului din întreaga companie. Fie că sunt proiectate pentru interior sau exterior, pentru birou sau hala de depozitare: oferta noastră variată de recipiente pentru materiale reciclabile include cu siguranță și un model potrivit pentru reciclarea cu succes în compania dumneavoastră.Separați întotdeauna deșeurile – cu un sistem pentru sortarea deșeurilorCu funcții practice, precum un mecanism cu pedală, capac batant sau orificiu de introducere la înălțime ergonomică, colectarea selectivă este foarte simplă cu ajutorul sistemelor pentru sortarea deșeurilor. Capacele de culori diferite indică în care dintre recipiente trebuie să ajungă hârtia, plasticul, sticla sau deșeurile biologice. Pentru a preveni ca deșeurile să ajungă accidental în recipientul greșit, la noi găsiți inclusiv accesorii cu orificii speciale de introducere.De la recipientul individual pentru hârtie, deșeuri menajere sau plastic, până la soluții mixte compacte, precum recipiente de colectare a deșeurilor reciclabile cu stație triplă de colectare, la noi găsiți diferite modele. În funcție de variantă, recipientele noastre de colectare a deșeurilor reciclabile includ un sistem de prindere pentru sacii de gunoi sau o găleată interioară detașabilă. Astfel, golirea este la fel de confortabilă precum umplerea.Recipiente de colectare a deșeurilor reciclabile pentru interior și exteriorSistemele pentru sortarea deșeurilor, de la kaiserkraft, sunt realizate din diferite materiale. În timp ce modelele din plastic solid sunt destinate utilizării în spații interioare, cele din oțel inoxidabil sunt adecvate atât în interior cât și în exterior.Modelele din oțel zincat au așadar proprietăți de stingere a focului, sunt rezistente la impact și rețin mirosurile. Mai mult decât atât, ele impresionează cu un design atrăgător: recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile, realizate cu ajutorul tehnologiei moderne IML, au un aspect metalizat elegant și sunt rezistente împotriva deformărilor și a amprentelor.Nu sunteți siguri dacă recipientele individuale de colectare a deșeurilor reciclabile sau sistemele compacte de sortare a deșeurilor sunt soluția potrivită pentru compania dumneavoastră? Atunci contactați-ne! Echipa noastră amabilă vă ajută cu plăcere în continuare.V-ar putea interesa și aceste produse:Containere de gunoi | Coșuri de gunoi cu pedală | Scrumiere de perete | Curățarea pardoselilor | Concasoare | Basculante | Recipiente de colectare a deșeurilor reciclabile rothopro | Pubele rothopro