Dulapuri pentru protecția mediului și chimicale

Lucrați cu substanțe chimice agresive și toxice, precum substanțe alcaline, lacuri sau lichide toxice pentru mediul acvatic? În dulapurile pentru chimicale și dulapurile ecologice puteți depozita substanțe periculoase, în siguranță și în mod reglementar. Există un tip potrivit de dulap pentru orice nevoie. La kaiserkraft puteți alege echipamentul potrivit pentru managementul dumneavoastră al substanțelor periculoase!

În categoria Dulapuri pentru protecția mediului și chimicale vă oferim produse ale următoarelor mărci: asecos, eurokraft pro, eurokraft basic.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 68

Dulapuri pentru chimicale: depozitare în siguranță, necondiționatNici măcar nu ar fi necesare numeroasele prevederi și legi pentru a ști că substanțele chimice periculoase din companie trebuie depozitate cu deosebită prudență și în siguranță. Acest lucru este valabil, în special, dacă doriți să păstrați în spațiile de lucru substanțe periculoase corozive, agresive pentru mediul acvatic sau toxice, astfel încât angajații să aibă acces direct la ele. Pentru astfel de cazuri, dulapurile pentru chimicale de la kaiserkraft reprezintă cea mai sigură și conformă soluție.Depozitarea substanțelor periculoase: ce prevederi se aplică în cazul dulapurilor pentru chimicale?În ceea ce privește managementul substanțelor periculoase în companii, la nivel european se aplică în primul rând următoarele seturi de norme, care reglementează toate cerințele prioritare în legătură cu dulapurile pentru chimicale și dulapurile ecologice, precum și cu manipularea substanțelor periculoase:


 • Ordonanța privind securitatea și siguranța în muncă

 • Ordonanța privind substanțele periculoase

 • Legea privind protecția muncii

 • Legea privind gestionarea apelor


Următoarele ghiduri vă oferă o imagine de ansamblu asupra depozitării corecte a substanțelor chimice:
Cu toate acestea, esența acestor norme este mereu aceeași: de a reglementa alegerea materialelor și a dotărilor dulapurilor ecologice și dulapurilor pentru chimicale, astfel încât acestea să fie neapărat adaptate în funcție de condițiile de risc și de articolele depozitate, precum și de a reglementa într-un anumit mod accesul la aceste substanțe.Care sunt dotările de care dispun dulapurile de calitate superioară pentru chimicale?La kaiserkraft găsiți diferite dulapuri pentru depozitarea substanțelor chimice și a lichidelor:


 • Dulapuri pentru chimicale, în vederea depozitării substanțelor toxice pentru mediul acvatic și/sau toxice, cu polițe corespunzătoare și pregătiri de conectare pentru ventilație

 • Dulapuri ecologice pentru lichide în recipiente mici, în vederea depozitării în spații de lucru

 • Dulapuri și magazii pentru butelii de gaz lichid, precum și dulapuri pentru butelii de gaz comprimat G 90, pentru cerințele speciale în ceea ce privește depozitarea lichidelor în rezervoare, pubele și butoaie

 • Dulapuri ecologice EUROKRAFT speciale pentru depozitare exterioară, care, în prezent, sunt disponibile doar la noi


Puteți identifica dacă un dulap pentru chimicale sau un dulap ecologic este adecvat pentru depozitarea anumitor substanțe, în baza pictogramelor GHS specificate, a standardelor DIN și a sigiliilor de certificare de pe paginile produselor. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna să consultați cu atenție legile înainte de achiziție – inclusiv în ceea ce privește autorizarea unui anumit tip de dulap în țara dumneavoastră.Siguranța dulapurilor pentru chimicale și a dulapurilor ecologice nu constă doar în rezistența împotriva anumitor substanțe, ci ea este asigurată inclusiv cu ajutorul unor detalii speciale în ceea ce privește dotările. Acestea cuprind:


 • Polițe ajustabile, pentru diferite recipiente, precum și recipiente de siguranță și transport

 • Polițe sau polițe cu vane, cu protecție împotriva scoaterii și răsturnării

 • Încuietori sigure din punct de vedere al manipulării, sisteme de blocare a ușilor parțial cu închidere automată în caz de incendiu, parțial integrabile în instalații de închidere

 • Sisteme utile de blocare a ușilor pentru introducerea și scoaterea în siguranță a recipientelor

 • Vane de captare pentru podea, cu volume de colectare diferite

 • Fante de aerisire pentru o ventilație optimă


Managementul substanțelor periculoase cu kaiserkraftÎn calitate de angajator aveți obligația de a garanta siguranța în companie, pe întreaga durată a ciclului de utilizare a unei substanțe periculoase – de la achiziție până la eliminare. kaiserkraft vă este alături, cu o ofertă extinsă de produse și servicii. Aceasta variază de la vane de captare adecvate, până la echiparea prudentă a dulapurilor pentru chimicale și racorduri utile pentru ventilație. Pentru cerințele extrem de riguroase în materie de siguranță în laboratoare, am alcătuit pentru dumneavoastră ghidul de achiziții despre planificarea echipamentelor de laborator. Dar, desigur, vă oferim cu plăcere și consultanță personală cu privire la oferta noastră de dulapuri pentru chimicale și dulapuri ecologice.