Chingi de ridicat

Cu ajutorul chingilor de ridicat ridicați, fixați sau mutați piese și materiale de lucru. Și asta fără efort și protejându-vă sănătatea. Descoperiți acum produsele noastre din domeniul tehnicii de ridicare!

În categoria Chingi de ridicat vă oferim produse ale următoarelor mărci: Bohle.

Relevant
Număr articole: 10

Chingi de ridicat, cu bucle și ineleChingile de ridicat mențin împreună ceea ce trebuie să stea împreună. În cazul nostru, doar temporar, însă foarte fix. Acest aspect este crucial atunci când vreți să deplasați în aer sarcini care cântăresc mai multe tone. De aceea, capacitatea portantă ridicată este doar unul dintre multiplele avantaje ale chingilor noastre de ridicat.Care sunt caracteristicile chingilor de ridicat?Chingile de la kaiserkraft sunt ușoare și ridică greutăți mari. În funcție de variantă, pot ține peste 10.000 kg în aer, fără să fie nevoie să vă temeți de o ruptură a benzii. În același timp, ele protejează încărcăturile sensibile datorită materialului lor moale și a suprafeței late de contact.Apropo de material: chingile noastre de ridicat sunt realizate din țesătură din poliester, rezistentă la uzură și temperaturi, în conformitate cu DIN EN 1492-1. Ele sunt disponibile atât cu bucle ranforsate la capete, cât și cu inele din oțel, pentru o durată de viață și mai lungă. Mai mult decât atât, la kaiserkraft găsiți chingi de ridicat de diferite lungimi. Fiindcă, dacă vreți să nu afectați funcționalitatea benzii, scurtarea este tabu.Direct, legate, înfășurate – ce opțiuni de prindere există la chingile de ridicat?Puteți folosi în mod direct o chingă de ridicat, cu ajutorul unui cârlig pentru sarcini și a unui punct de prindere. Însă aceasta este doar o posibilitate din mai multe. Dacă nu există un punct de prindere pe obiectul pe care doriți să îl ridicați, înfășurați banda o dată sau de două ori în jurul acestuia și fixați-o cu ambele capete de macara. Sau treceți unul din capetele benzii prin celălalt și prindeți-l apoi de macara. Fie că o folosiți direct, legată sau înfășurată, rămâneți flexibili cu o chingă de ridicat.Ce trebuie avut în vedere în ceea ce privește capacitatea portantă?Culoarea oferă primul indiciu referitor la capacitatea portantă a chingilor de ridicat:


  • Verde închis: 500 kg

  • Violet: 1.000 kg

  • Verde deschis: 2.000 kg

  • Galben: 3.000 kg

  • Gri: 4.000 kg

  • Roșu: 5.000 kg

  • Maro: 6.000 kg

  • Portocaliu: ≥ 10.000 kg


În descrierile noastre de produse găsiți informații detaliate. De acolo aflați, de asemenea, cum se schimbă capacitatea portantă la un unghi mare de înclinare și la temperaturi extreme. Astfel, sunteți protejați de surprize neplăcute. De asemenea, este loc și de mai bine: dacă alegeți banda dublă, aceasta va susține o greutate dublă.Cât timp se pot folosi chingile de ridicat?Cât timp se află în stare perfectă. La orice formă de deteriorare sau deformare, chingile de ridicat trebuie înlocuite. Pentru ca dumneavoastră să nu ratați acest moment important și să riscați un accident cu urmări grave, este obligatorie inspecția anuală efectuată de un specialist.Mai aveți întrebări despre caracteristicile și folosirea chingilor de ridicat? Vă stăm personal, cu plăcere la dispoziție. Inclusiv dacă sunteți în căutare de echipamente de prindere sau a macaralei potrivite.V-ar putea interesa și aceste produse:Folii tubulare | Instalații de ridicare | Macarale pivotante | Traverse | Covorașe pentru postul de lucru | Covorașe din cauciuc | Chingi de ridicat Bohle