Infrastructură de încărcare

Ce face ca mobilitatea electrică să aibă cu adevărat succes? O infrastructură de încărcare proiectată în mod structurat și implementată în mod inteligent, pentru autovehicule, biciclete și trotinete electrice!

Filtrele dvs.
Tip de produs
Dotarea
Relevant
Număr articole: 24

Infrastructura de încărcare în companie: faceți plinul cu energie nouă (energii noi) pentru un succes durabil!Mobilitatea electrică nu ne-a schimbat doar modul de gândire asupra traficului. Aceasta schimbă inclusiv modul în care alimentăm. Cu infrastructura de încărcare pentru autovehicule electrice, construiți o rețea internă de stații de alimentare, care poate face mai multe decât doar să vă pună parcul auto în mișcare.
Ce este infrastructura de încărcare?Infrastructura de încărcare pune la dispoziție posibilități de alimentare pentru autovehicule și echipamente de transport cu propulsie electrică. În funcție de tipul de transmisie, aceasta este compusă din puncte de încărcare cu curent alternativ sau curent direct, care sunt fie staționare, sau pot fi conectate direct la o priză.Tipul, repartizarea și numărul punctelor de încărcare trebuie planificate și interconectate cu atenție, în funcție de parcul auto, și însoțesc reorientarea managementului dumneavoastră al energiei și al combustibilului. Inițial, acest lucru presupune investiții mai mari. Însă, în primul rând, infrastructura de încărcare poate fi finanțată și în al doilea rând, această reorganizare nu poate fi evitată pe termen lung. Pentru că viitorul este al motorului electric.
Ce este infrastructura de încărcare inteligentă?Mobilitatea electrică nu revoluționează doar bilanțul ecologic, ci deschide și posibilități complet noi de interconectare, pentru optimizarea proceselor. Infrastructura de încărcare inteligentă poate fi controlată prin acces de la distanță, prin intermediul dispozitivelor terminale mobile, iar prin gestionarea inteligentă a încărcării poate compensa vârfurile de tensiune din rețeaua electrică. Mai mult decât atât, cu ajutorul punctelor de încărcare inteligente aveți mereu la vedere toate datele cu privire la consum și timp, pe care le puteți optimiza direct prin intermediul programului software de management al combustibilului.
Care sunt avantajele și dezavantajele stațiilor de încărcare mobile și staționare?Stațiile de încărcare staționare oferă puterea și constanța de care aveți nevoie pentru încărcarea completă a autoturismelor și autovehiculelor dumneavoastră comerciale. Ele reprezintă așadar coloana vertebrală a infrastructurii de încărcare din cadrul companiei și ar trebui să joace rolul principal în proiectare.Stațiile mobile de încărcare sunt mai compacte, mai ieftine, iar utilizatorii le pot folosi direct la prizele obișnuite. Puterea lor este limitată, însă suficientă pentru echipamente de transport interne, precum biciclete de companie. Ele nu sunt adecvate pentru parcul dumneavoastră de autoturisme, deși există variante care, precum un încărcător mobil (powerbank), mai pot obține câțiva kilometri în plus de la motor.În general, o bună infrastructură de încărcare se bazează pe o combinație între ambele variante. Mai mult decât atât, ar trebui să aveți în vedere că autovehiculele de serviciu cu motoare electrice pot necesita o infrastructură de încărcare și la domiciliul angajaților dumneavoastră, în funcție de acordul privind transferul.