Șasiuri, cărucioare de transport

Sunt mici. Sunt agile. Simple. Extrem de funcționale. Și foarte rezistente. Câteodată sunt fantomele utile de casă. În cazul de față, însă, vorbim despre șasiuri și cărucioare de transport. O soluție inteligentă pentru transportul intern. Astfel mutați fără efort chiar și încărcăturile grele sau voluminoase de la A la B.

În categoria Șasiuri, cărucioare de transport vă oferim produse ale următoarelor mărci: Wagner, eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, CEMO, ZARGES, HelgeNyberg, asecos, magnetoplan, MATADOR, RAU, rothopro, VAR.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 229

Șasiuri de transport și accesorii de transport – echipamente clasice cu o nouă înfățișareUșor de manevrat, versatile, compacte. Combinația dintre o bază și role se numără printre cele mai vechi echipamente de transport din lume. Ceea ce nu înseamnă că nu s-a dezvoltat ulterior. Cât de mult a evoluat, o demonstrează șasiurile de transport și cadrele mobile de la kaiserkraft. Cu ajutorul lor, chiar și transportarea greutăților ridicate este distractivă.Echipamente de transport agile pentru orice nevoieGreu, ușor, mare, mic – la noi găsiți accesoriul de transport potrivit pentru atelier, depozit sau birou. Gama de cadre mobile oferă multe dimensiuni diferite pentru cutii, paleți și lăzi. Pur și simplu așezați sarcina pe cadrul mobil, împingeți și lucrurile sunt puse rapid în mișcare. Pentru mutări și alte activități similare, șasiurile pentru mobilier sau transportoarele elevatoare asigură că munca nu afectează spatele. Iar cărucioarele cu mâner le puteți manevra cu încredere pe culoare înguste și curbe strâmte.Avem soluția potrivită pe stoc chiar și pentru obiecte voluminoase și care cântăresc mai multe tone – de exemplu, șasiuri rotative extrem de rezistente. Rolele de ridicare sunt ideale dacă angajații dumneavoastră trebuie să mute mobilierul în atelier sau să relocheze un utilaj. În plus, la noi în magazin găsiți cărucioare potrivite pentru a transporta recipientele pline cu materiale reciclabile până la pubelă, precum și cadre pentru panouri și seturi de ridicare pentru flexibilitate maximă.Rulează lin și sunt solideVremurile roților din lemn, care scârțâie, sunt demult apuse. La kaiserkraft ne bazăm pe role cu rulare lină, pentru confort ridicat la manevrare. Materialele solide, precum plasticul, oțelul inoxidabil și aluminiul, se asigură că sarcina nu cade de pe șasiul de transport și nu se pierde. Cel mai bine este să folosiți filtrele noastre pentru a găsi cadrul mobil sau șasiul de transport perfect. Iar dacă nu sunteți siguri, pur și simplu întrebați-ne. Vă ajutăm cu plăcere să puneți lucrurile în mișcare.V-ar putea interesa și aceste produse:Bandă adezivă la ud | Canistre | Cutii de carton pliante | Cuve din plastic | Valize de transport | Cântare cu scală | Cărucioare de birou Kongamek