Umplere, căptușire, protecție

Aici găsiți tot ceea ce vă trebuie pentru o rută sigură de transport, fie că este vorba de materiale de umplere și căptușeală pentru pachetele dumneavoastră, materiale de protecție pentru ambalaje sau desicanți. Protejați conținutul împotriva daunelor precum lovituri, zgârieturi sau alte deteriorări – produsele noastre de calitate vă promit siguranță maximă. Comandați astăzi accesorii de expediere și căptușeli pentru cel mai ridicat nivel de protecție a coletelor!

Căptușeală pentru pachete: cea mai bună asigurare de transport pentru produsele dumneavoastrăAtunci când un produs, de cea mai bună calitate, părăsește depozitul dumneavoastră, trebuie să ajungă la client tot la cea mai bună calitate. În acest scop, la noi găsiți tot ce vă trebuie pentru umplere, căptușire și protecție. Fie împotriva impactului, umidității, ciobirii sau colțurilor îndoite: cu o protecție de primă clasă a produselor, pentru pachete și colete, nimic nu se mai poate întâmpla cu livrarea dumneavoastră.De ce material de căptușire am nevoie pentru ambalare?Coletul perfect căptușit nu începe cu materialul de umplere sau cu folia cu bule de aer. Începe cu ambalajul ideal pentru expediere: cutia de carton ar trebui aleasă astfel încât să rămână o distanță de aproximativ cinci centimetri între marfă și carton. În funcție de produs și de ruta de transport, umpleți acest spațiu cu materialele noastre de căptușire pentru pachete:

Cum optimizează sistemele de căptușeală transportul?Atunci când completați mesele de ambalat și suporturile de tăiere cu sisteme de căptușeală și umplere, logistica dumneavoastră de transport trece în modul turbo. Pâlniile și suporturile de umplere și pentru umpluturi, mașinile pentru perne de aer și perforatoarele pentru carton umplu spațiile goale în câteva secunde. De asemenea, acestea aduc cutiile de carton exact la dimensiunea perfectă.Astfel de sisteme sunt utile începând cu un volum de expedieri gestionabil, dar constant. În special dacă, în general, expediați produse fragile, aceste sisteme automatizează o etapă logistică, intensivă din perspectiva timpului.Cum pot acționa mai sustenabil în ceea ce privește materialul de căptușire pentru ambalaje?Cu cât aveți nevoie de mai puține materiale pentru căptușire, umplere și protecție, cu atât este mai bine pentru bilanțul ecologic și cel al companiei. Cu toate acestea, nu este o idee bună să renunțați complet la materialul de căptușire pentru ambalaje – astfel creșteți probabilitatea de deteriorare și prin urmare, cota de retururi. Cea mai bună cale de mijloc constă în noi idei de materiale și o organizare precisă:  • În prezent puteți găsi alternative ecologice în fiecare categorie: de exemplu, foliile cu perne de aer, din hârtie, plasticul reciclat sau folia ecologică sunt materiale sustenabile de umplere, pentru un bilanț ecologic optimizat, cu același efect de protecție.

  • Nu orice produs trebuie să fie expediat cu o căptușeală groasă. De cele mai multe ori sunt suficiente cutiile de carton cu puțin joc și un strat de căptușeală din hârtie sau folie din spumă.

  • Produsul în sine este deja într-un ambalaj de protecție? De obicei, în acest caz nu este necesar un material suplimentar de amortizare. Un alt bonus: ambalajele de dimensiuni mai mici permit economisirea taxelor poștale.

  • Informați-vă clienții despre sustenabilitatea și capacitatea de reciclare a anumitor materiale de ambalare. Astfel, nu contribuiți numai la închiderea ciclului, dar dovediți și că sunteți o companie implicată și ecologică.


Dacă aveți întrebări cu privire la combinația perfectă de logistică ecologică și expediere sigură, nu ezitați să luați legătura cu noi în ceea ce privește materialul de căptușire pentru ambalaje. Pur și simplu contactați-ne. Puteți găsi și mai multe idei noi pentru expedierea ecologică în secțiunea noastră de sfaturi și tendințe în materie de ambalaje.