Sisteme de rafturi

Drepte. Rezistente. Robuste. Atractive. Și inteligente. Nu e vorba nici de bărbați, nici de femei atractive. Ci despre rafturi. Pentru acte și paleți. Pentru birou sau depozit. În sistem modular sau individuale. Vă oferim multe soluții individuale adaptate la organizația din interiorul fabricii sau la condițiile de spațiu.

Sisteme de rafturi: deveniți maeștri în arta depozitării!Mic exercițiu de imaginație: ați putea practic să lucrați într-o companie fără sisteme de rafturi? Probabil că nu. Întrucât, stivuind organizat, puteți îndeplini toate cerințele privind planificarea fluxurilor, logistica și siguranța. Iar fiindcă aceste aspecte sunt atât de importante, abordăm pe toate părțile subiectul sistemelor de rafturi, în categoria noastră de produse pentru depozit.Ce trebuie să am în vedere atunci când îmi amenajez depozitul cu sisteme de rafturi?Chiar dacă sistemele noastre de rafturi sunt foarte versatile, cerințele privind articolele păstrate determină întotdeauna tipul de rafturi care ar trebui să se regăsească în depozitul dumneavoastră: • Rafturile cu brațe în consolă sunt indispensabile pentru obiecte precum scânduri de lemn, țevi sau materiale sub formă de role.

 • Rafturile pentru sarcini grele sunt adecvate atât pentru articole cu o greutate proprie ridicată, cât și pentru depozitarea multor obiecte mai mici, care însumate cântăresc mult.

 • Rafturile pentru paleți își onorează pe deplin numele. Suplimentar, ele vă oferă avantajul de a putea paletiza și sorta articolele direct la livrare sau atunci când sunt pregătite pentru expediere – fără nicio etapă intermediară.


Ceea ce se aplică în depozit, continuă în birou: pentru fiecare obiect există raftul de birou potrivit – mobil sau fix.
Ce prevederi trebuie să respect pentru asigurarea sistemelor de rafturi?Ar trebui să cunoașteți aceste trei noțiuni de bază pentru instalarea, inspecția și întreținerea sistemelor de rafturi: • Regulamentul DGUV 108-007 (anterior BGR 234)

 • Ordonanța privind securitatea și siguranța în muncă (Betr.SichV)

 • DIN EN 15635 (pentru rafturi din oțel)


Suplimentar, sunt valabile următoarele: chiar dacă nu există limitări legale cu privire la înălțimea sau întinderea sistemelor de rafturi, în anumite landuri este necesară o autorizație de construire pentru rafturi cu o înălțime începând de la 7 metri.Angajații noștri sunt bucuroși să vă susțină în cadrul proiectului dumneavoastră de rafturi pentru depozit și au în vedere inclusiv aceste subtilități legale.Cum găsesc calea de mijloc ideală între sisteme de rafturi standardizate și soluții personalizate?În special atunci când aveți o suprafață de depozitare limitată, veți dori să folosiți spațiul pentru rafturi cât mai eficient și flexibil posibil. Însă nu orice articol poate fi depozitat în siguranță ca la carte.Pentru astfel de nevoi avem în ofertă atât rafturi pentru bunuri speciale, cât și rafturi mobile. Mai mult decât atât, vă puteți baza pe experiența noastră: printre altele, noi, cei de la kaiserkraft, am avut ocazia să implementăm deja un proiect pentru o amenajare completă a depozitului companiei Vishay Electronic și am realizat extraordinarul proiect „Rafturi subacvatice''.Atunci când lucrează la astfel de proiecte, managerii noștri se ghidează întotdeauna după întrebările fundamentale: • Ce articole ocupă cel mai mult spațiu în depozit?

 • Care sunt cerințele bazate pe dimensiuni, greutate și condițiile de depozitare?

 • Cum sunt transportate articolele în raft și cum sunt scoase de acolo?

 • Ce articole se folosesc frecvent, care sunt folosite rar?

 • Cum sunt transportate aceste articole în cadrul depozitului, din punctul A în punctul B?


De cele mai multe ori, producătorii de rafturi propun echiparea unui depozit, pe cât posibil, cu rafturi standard, fiindcă acestea sunt flexibile în utilizare și pot fi convertite și adaptate fără probleme. Cu toate acestea, în momentul în care cerințele dumneavoastră în legătură cu sistemele de rafturi se abat de la standarde și căutați cea mai eficientă soluție de depozitare, merită să folosiți serviciul nostru de proiectare CAD.Cu ce altceva vă putem fi de folos în continuare?Vă răspundem cu plăcere la întrebările cu privire la sistemele de rafturi și amenajarea optimă a depozitului. Tot ceea ce trebuie să mai faceți este să ne contactați. Ne bucurăm să vă ajutăm să deveniți maeștri în arta depozitării.
V-ar putea interesa și aceste produse:Lăzi din aluminiu | Scări cu trepte | Extensii telescopice | Recipiente KLT | Grătare | Rafturi de depozitare | Rafturi înșurubate hofe | Rafturi pentru documente hofe