Pulovere de lucru, hanorace de lucru

Puloverele de lucru trebuie să îndeplinească două condiții: pe de o parte ar trebui să îi facă vizibili pe cei care le poartă și implicit să garanteze mai multă siguranță, iar pe de altă parte au rolul să protejeze împotriva temperaturilor scăzute și să îi încălzească pe cei care le poartă. În acest scop, mai ales, sunt potrivite hanoracele în culori de semnalizare, precum portocaliu și galben, care sunt prevăzute suplimentar cu benzi reflectorizante. Însă, comercializăm și pulovere de lucru fără efect de semnalizare, care sunt deosebit de rezistente la uzură, dar rămân totuși moi și comode. Găsiți-vă hanoracul de lucru acum!

În categoria Pulovere de lucru, hanorace de lucru vă oferim produse ale următoarelor mărci: Leipold+Döhle.

Pulover de lucru și hanorac de lucru: echipament Hi-Vis cu efect termicCei care lucrează în aer liber sau în hale în care există curenți de aer sunt recunoscători pentru orice strat călduros. Puloverele și hanoracele de lucru combină confortul pe care îl oferă la purtare articolele comode, preferate pentru timpul liber, cu regulile de siguranță aplicabile în viața profesională. Următoarea briză răcoroasă poate veni!Ce pulovere de lucru există?În principiu, oferim pulovere de lucru, pentru toamnă și iarnă, în două categorii: pe de o parte, sub formă de îmbrăcăminte în culori de avertizare, portocaliu sau galben, iar pe de altă parte, ca îmbrăcăminte versatilă de lucru, pentru profesioniști friguroși. Hanoracele noastre de lucru, de culoare verde, sunt adecvate în domeniul peisagisticii, puloverele de lucru, de culoare albastră, pentru bărbați, sunt comandate în special de meșteri, iar negru, kaki sau roșu se potrivesc practic întotdeauna.Cu mânecile lor lungi și acoperire completă a trunchiului, puloverele de lucru Hi-Vis, de culoare portocalie sau galbenă, corespund celor mai înalte standarde în materie de vizibilitate – așadar, clasei 3, potrivit EN ISO 20471 pentru îmbrăcăminte de lucru cu funcție de avertizare. Astfel veți fi îmbrăcați în mod ideal pentru numeroase profesii, chiar și pe vreme neplăcută:  • Lucrări feroviare și rutiere

  • Șantiere și posturi de lucru în aer liber

  • Lucrări de inginerie hidraulică

  • Lucrări cu potențial de risc în condiții meteo nefavorabile și de vizibilitate slabă


Cum aleg puloverele de lucru pentru iarnă, toamnă și perioadele de tranziție?Fie că este vorba despre un tricou de lucru, o jachetă de lucru sau chiar un hanorac de lucru: potrivirea optimă a articolelor dumneavoastră vestimentare reprezintă un element important de siguranță și confort. Puloverul nu ar trebui să fie nici prea larg și nici prea strâmt, astfel încât să se poată forma o pernă de căldură între materialul textil și piele.În plus, asigurați-vă că vă puteți mișca fără efort și fără constrângeri în hanoracul dumneavoastră de lucru – în special dacă executați multe operațiuni deasupra capului sau în alte poziții.Cum spăl puloverele de lucru Hi-Vis?Îmbrăcămintea de lucru trebuie spălată relativ des – chiar dacă dispune de dungi reflectorizante sensibile. Pentru ca acestea să nu își piardă luminozitatea, spălați-vă puloverele de lucru mereu pe dos, la temperaturi scăzute și fără balsam. Totodată, cel mai bine ar fi să nu utilizați nici uscătorul și să puneți îmbrăcămintea de lucru la uscat pe un umeraș.De îndată ce elementele reflectorizante devin mai terne, mai mate sau chiar „oarbe'', ar trebui să vă înlocuiți puloverul de lucru. De asemenea, dacă nu se mai potrivește în mod optim sau dacă se pierde efectul termic – de exemplu, din cauza reducerii elasticității manșetelor – înseamnă că există motive întemeiate pentru o nouă achiziție.Vă oferim cu plăcere mai multe sfaturi despre protecția muncii și vă informăm despre oferta noastră de îmbrăcăminte de lucru. Dacă aveți întrebări, pur și simplu contactați-ne.