Cataloage digitale răsfoibile

Vă doriți să răsfoiți catalogul nostru într-un mod prietenos cu mediul, sau doar să căutați ceva rapid? În acest caz, cataloagele noastre digitale și broșurile online vă stau la dispoziție 24/7. Fie că vă interesează catalogul principal KAISER+KRAFT sau produsele din unitatea noastră de producție proprie. Aici obțineți toate informațiile cu un singur clic. Distracție plăcută la căutare, găsire și citire.

KAISER+KRAFT Catalogul

EQUIPPED FOR TOMORROW
Catalog digital ler

De ce să aștepți până când îl aveți în mâini? Răsfoiți digital catalogul nostru actual!*

* Prețurile pot suferi modificări în timpul anului.

E-Modulul EUROKRAFTpro NEO

Mai ușor de transportat

E-modulul NEO este un motor electric care reunește trei calități: ergonomie, siguranță în operare și flexibilitate. El se poate folosi oriunde se utilizează mijloace de deplasare la sol acționate manual. Cu e-modulul NEO se pot transporta cu mai multă ușurință sarcini de până la 500 kg. Acest lucru face munca mai ușoară și mai sigură pentru angajat.

Catalog digital ler

Suportul electric EUROKRAFTpro pentru materiale

Ridicare și coborâre prin apăsarea unui buton
Catalog digital wt$

Imaginați-vă că aveți la dispoziție un asistent personal care să vă ghideze prin toate urcările și coborârile pe care le faceți la lucru, un asistent care te scutește de sarcini și funcționează prin simpla apăsare a unui buton și un asistent care va fi alături de dvs. chiar și după 10 ani, la fel de fiabil ca în prima zi.

KAISER+KRAFT BEST OF

Cele mai bune produse din peste 80.000 de articole
Catalog digital ler

Din ce în ce mai repede

Europa de Est strânge rândurile. Grație KAISER+KRAFT. Cu noul centru logistic din Brno, scurtăm rutele de livrare și putem furniza anumite comenzi în termen de doar 4 zile. Peste 1.500 din cele mai vândute produse se află depozitate pe aproape 10.000 m2 și ajung mai repede ca oricând la dumneavoastră. Iar centrul logistic reprezintă, de asemenea, un model în materie de sustenabilitate. Acesta este dotat cu o instalație solară pentru furnizarea apei calde, stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice și iluminare LED cu senzori de mișcare. Nu doar nouă ni se pare excelent, ci și certificatorilor de la BREEAM, care au evaluat centrul ca fiind „Foarte bun”.*

* Prețurile pot suferi modificări în timpul anului.

Broșură despre mărcile noastre.

Produse care pot suporta bătăi: EUROKRAFT

Nimic nu ar trebui să vă rețină.

De aceea, aveți nevoie de produse care să reziste la bătăi. De peste 75 de ani, facem tot ce putem pentru a echipa companiile. Know-how-ul, simțul pentru calitate și pasiunea pentru echipamente de birou și de afaceri - toate acestea se regăsesc în marca noastră EUROKRAFT. Rezultatul sunt produse care rezistă în timp.

Copertă broșură despre mărcile noastre

Broșură despre producția internă a KAISER+KRAFT

Equipped for manufacturing
Coperta broșurii despre producția internă

Fie că este vorba de producție la comandă sau de producție în masă, facilitățile noastre de producție internă KAISER+KRAFT creează produse care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră - în ceea ce privește culoarea, forma și calitate superioară Made in Germany.