Cataloage digitale răsfoibile

Vă doriți să răsfoiți catalogul nostru într-un mod prietenos cu mediul, sau doar să căutați ceva rapid? În acest caz, cataloagele noastre digitale și broșurile online vă stau la dispoziție 24/7. Fie că vă interesează catalogul principal kaiserkraft sau produsele din unitatea noastră de producție proprie. Aici obțineți toate informațiile cu un singur clic. Distracție plăcută la căutare, găsire și citire.

Echipamente profesionale și soluții de ambalare care se comportă așa cum doriți.

Cele mai bune echipamente profesionale și soluții de ambalare.
Cataloage digitale răsfoibile ler

Fie că vorbim despre producție, ateliere sau depozite, regionale, locale sau globale, mari sau mici, avem grijă în fiecare zi să vă echipăm în cel mai bun mod posibil pentru activitatea desfășurată. Și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele se comportă așa cum trebuie pentru dumneavoastră: își fac treaba. De aceea, privim mai îndeaproape, ascultăm mai bine și acționăm cu mai multă atenție. Dar, mai presus de toate: într-un mod atât de potrivite, încât să fie sustenabil pentru generații întregi. Vă puteți baza pe asta!*

* Prețurile pot suferi modificări în timpul anului. Prețurile sunt întotdeauna actualizate pe site.

Oferim câte un Plus în fiecare zi.

Empowered to work best.

Oferim un sprijin empatic cu un nivel ridicat de competență industrială și în ambalare, înțelegem lanțurile valorice, furnizăm produse de calitate, precum și alternative sustenabile, și oferim servicii excelente, de la produse la integrare tehnică și până la soluții individuale. Sortimentul nostru acoperă toate cerințele pentru echipamente pro fesionale pentru birou, transport, depozit, atelier, precum și soluții de ambalare.

Cataloage digitale răsfoibile ler

Proiecte transformate în realitate.

Planificarea și punerea în aplicare a amenajării spațiilor. Cu ajutorul serviciului de proiectare de la kaiserkraft.
Cataloage digitale răsfoibile 800

Vă punem la dispoziție tot ce deținem: experiență înde lungată, consultanță personală și accesibilă, precum și predispoziția de a accepta și soluționa situații complexe. Pe scurt: experții noștri de proiecte sunt maeștri în depășirea provocărilor.

Achizițiile simplificate.

eProcurement cu kaiserkraft.

Există zone în care potențialul de economisire nu este atât de evident. Și apoi există achiziția de mărfuri C. Deoarece: comandarea necoordonată a articolelor de bază mici generează costuri ridicate legate de proces. Prin urmare, este cu atât mai important să câștigăm controlul și să creăm transparență în special în acest domeniu.

Broșura eProcurement

Potrivire perfectă.

Produse individuale din producția proprie kaiserkraft.
Coperta broșurii despre producția internă

Fie că este vorba de producție la comandă sau de producție în masă, facilitățile noastre de producție internă kaiserkraft creează produse care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră - în ceea ce privește culoarea, forma și calitate superioară Made in Germany.

The Expertise Collection

Produse care suportă mult: eurokraft.

De aceea, aveți nevoie de produse care să reziste la bătăi. De peste 75 de ani, facem tot ce putem pentru a echipa companiile. Know-how-ul, simțul pentru calitate și pasiunea pentru echipamente de birou și de afaceri - toate acestea se regăsesc în marca noastră eurokraft. Rezultatul sunt produse care rezistă în timp.

Copertă broșură despre mărcile noastre