Cataloage digitale răsfoibile

Vă doriți să răsfoiți catalogul nostru într-un mod prietenos cu mediul, sau doar să căutați ceva rapid? În acest caz, cataloagele noastre digitale și broșurile online vă stau la dispoziție 24/7. Fie că vă interesează catalogul principal KAISER+KRAFT sau produsele din unitatea noastră de producție proprie. Aici obțineți toate informațiile cu un singur clic. Distracție plăcută la căutare, găsire și citire.

Best of birou și producție

Cele mai bune echipamente de birou și de afaceri
Cataloage digitale răsfoibile ler

Să ne bazăm pe ce avem? Și apoi mai vedem? Nu, nu este stilul nostru. Noi preferăm să fim curioși. La urma urmei, mereu se întâmplă câte ceva în lumea echipamentelor operaționale – și ne place să ne gândim la modul în care ceva bun poate fi făcut și mai bun. Rezultatul acestei curiozități față de lucrurile noi îl puteți vedea în paginile următoare: în prezent, ne-am extins din nou sortimentul cu câteva produse noi. Aruncați doar o privire. Pentru că, indiferent de ce aveți nevoie... noi ne vom ocupa de toate.*

* Prețurile pot suferi modificări în timpul anului. Prețurile sunt întotdeauna actualizate pe site.

Proiect: Crearea posibilităților.

Planificarea și punerea în aplicare a amenajării spațiilor. Cu ajutorul serviciului de proiectare de la KAISER+KRAFT.
Cataloage digitale răsfoibile 578

Vă punem la dispoziție tot ce deținem: experiență înde lungată, consultanță personală și accesibilă, precum și predispoziția de a accepta și soluționa situații complexe. Pe scurt: experții noștri de proiecte sunt maeștri în abor darea provocărilor.

Provocați-ne. Abia așteptăm.

Broșură despre mărcile noastre.

Produse care pot suporta bătăi: EUROKRAFT

Nimic nu ar trebui să vă rețină.

De aceea, aveți nevoie de produse care să reziste la bătăi. De peste 75 de ani, facem tot ce putem pentru a echipa companiile. Know-how-ul, simțul pentru calitate și pasiunea pentru echipamente de birou și de afaceri - toate acestea se regăsesc în marca noastră EUROKRAFT. Rezultatul sunt produse care rezistă în timp.

Copertă broșură despre mărcile noastre

E-Modulul EUROKRAFTpro NEO

Mai ușor de transportat

E-modulul NEO este un motor electric care reunește trei calități: ergonomie, siguranță în operare și flexibilitate. El se poate folosi oriunde se utilizează mijloace de deplasare la sol acționate manual. Cu e-modulul NEO se pot transporta cu mai multă ușurință sarcini de până la 500 kg. Acest lucru face munca mai ușoară și mai sigură pentru angajat.

Cataloage digitale răsfoibile ler

Suportul electric EUROKRAFTpro pentru materiale

Ridicare și coborâre prin apăsarea unui buton
Cataloage digitale răsfoibile wt$

Imaginați-vă că aveți la dispoziție un asistent personal care să vă ghideze prin toate urcările și coborârile pe care le faceți la lucru, un asistent care te scutește de sarcini și funcționează prin simpla apăsare a unui buton și un asistent care va fi alături de dvs. chiar și după 10 ani, la fel de fiabil ca în prima zi.

Broșură despre producția internă a KAISER+KRAFT

Equipped for manufacturing
Coperta broșurii despre producția internă

Fie că este vorba de producție la comandă sau de producție în masă, facilitățile noastre de producție internă KAISER+KRAFT creează produse care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră - în ceea ce privește culoarea, forma și calitate superioară Made in Germany.

Achizițiile simplificate

eProcurement cu KAISER+KRAFT

Există zone în care potențialul de economisire nu este atât de evident. Și apoi există achiziția de mărfuri C. Deoarece: comandarea necoordonată a articolelor de bază mici generează costuri ridicate legate de proces. Prin urmare, este cu atât mai important să câștigăm controlul și să creăm transparență în special în acest domeniu.

Broșura eProcurement

KAISER+KRAFT: partenerul dumneavoastră pentru viitor

Equipped for tomorrow
Cover

Suntem KAISER+KRAFT. Suntem dedicați pasiunii și competenței. Avem grijă în fiecare zi să vă echipăm cât mai bine pentru munca dumneavoastră. Nu uităm nicio dată responsabilitatea noastră față de mediu și oameni. Pentru că: sustenabilitatea și afacerile merg mână în mână. De aceea, ne angajăm să ne reducem impactul asupra mediului și asupra climei și să ne asumăm responsabilitatea socială.

Transportatorul electric EUROKRAFTpro

TAKKTOR T1000 și T2000: siguranță în muncă și ergonomie la cel mai înalt nivel

Doriți ca transportul în compania dumneavoastră să devină mai sigur și mai eficient? TAKKTOR vă ajută să transportați încărcături grele în siguranță, de la A la B. Cu alte cuvinte: mai puțină oboseală și mai multă siguranță în activitatea cotidiană. Acesta este disponibil în două versiuni, T1000 și T2000.

Cover Takktor