Folii termocontractabile, aparate de contractare

Expediția dumneavoastră necesită o protecție suplimentară? Poftiți: unite cu folii termocontractabile, produsele dumneavoastră nu doar ajung curate și în siguranță la destinație, ci folia de calitate superioară, rezistentă la rupere, indică și faptul că marfa nu a fost afectată sau deschisă.

Folii termocontractabile: Protecție eficientă pentru marfa depozitată și transportatăProdusele bine asigurate ajung mai bine la destinație: pentru asigurarea paleților și pentru colete mari sau cu formă neregulată, foliile termocontractabile reprezintă soluția optimă de ambalare. Foliile din plastic flexibile se contractă la acțiunea căldurii și apoi sunt foarte strânse. Astfel, ele protejează în mod eficient bunurile transportate împotriva daunelor. Descoperiți la kaiserkraft folii termocontractabile de calitate superioară în diferite dimensiuni – de la folii plate până la huse termocontractabile din PE.Avantajele foliilor termocontractabileÎn cazul paleților și coletelor cu formă neregulată, cutiile de carton sau alte variante verticale de ambalaje nu reprezintă o opțiune. Foliile termocontractabile se potrivesc exact contururilor bunurilor transportate și îndeplinesc numeroase cerințe:  • Protejează împotriva deteriorării produselor prin acțiunea intemperiilor sau a prafului.

  • Foliile termocontractabile scad riscul de producere a daunelor.

  • Foliile pentru ambalare fixează produsele ca pachet și facilitează transportul.

  • Foliile termocontractabile transparent permit controlul vizual al produselor.


Datorită numeroaselor avantaje, foliile termocontractabile contribuie și la reducerea costurilor și la optimizarea lanțului de livrare – cu utilizarea unui volum comparabil de mic de materiale.Selectarea corectă a foliei termocontractabile: Când este necesară o folie plată, când este necesară o husă termocontractabilă?Husele termocontractabile sunt folii termocontractabile speciale, adaptate la dimensiunea standard a europaleților și care facilitează aplicarea. Acestea sunt disponibile și la jumătate din dimensiune pentru colete fără proeminențe. Foliile plate sunt, în schimb, mai flexibile și special concepute pentru coletele cu formă neregulată. Acestea se potrivesc exact contururilor fiecărui produs ambalat.Nu vă interesează doar foliile termocontractabile, ci doriți să obțineți informații de bază și despre posibilitățile de ambalare? În ghidul nostru pentru material de ambalare vă dezvăluim cu ce produse puteți ambala în mod sigur diferite bunuri pentru transport.V-ar putea interesa și aceste produse:Plicuri pentru avize de însoțire | Dispozitive de capsare | Cutii de depozitare | Aparate de sudură | Paleți industriali | Dispozitive de tăiat suluri | Seturi de legare EUROKRAFTpro | Mese de ambalat TRESTON