Distrugătoare de documente

Orificiu de siguranță în coșul de hârtii! Datele sensibile, în special referitoare la personal trebuie să ajungă în distrugătorul de documente. Numai prin eliminarea adecvată puteți să vă protejați de abuzul și furtul de date.

În categoria Distrugătoare de documente vă oferim produse ale următoarelor mărci: HSM, IDEAL, Rexel, Leitz, Fellowes, SHREDCAT.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 87

Distrugătoare de documente pentru eliminarea reglementară a hârtiilor sensibileÎn trecut, documentele confidențiale erau arse într-un coș de foc pentru a evita să ajungă în mâinile greșite. Distrugătoarele noastre de documente sunt mult mai eficiente și în mod garantat, fără fum. Disponibile cu diferite niveluri de securitate și în diverse dimensiuni, acestea vă protejează în mod fiabil de amenzile mari împotriva încălcărilor Regulamentului general privind protecția datelor (RGDP) și a spionajului industrial.Cum funcționează distrugătoarele de documente?Fie mari sau mici, pentru acasă sau la birou, principiul tocătoarelor de documente este mereu același. Ele taie suporturile de date în bucăți atât de mici, încât nu este posibilă recompunerea lor. În acest scop, se face diferența între tăiere în franjuri, la echipamentele de bază, tăiere încrucișată și tăiere în bucățele.Care este diferența între diferitele niveluri de securitate?Cu cât datele sunt mai sensibile, cu atât mai mică trebuie să fie tăierea lor. Doar astfel puteți garanta că documentele dumneavoastră financiare sau brevetele nu ajung la concurență. La noi găsiți distrugătoare de documente din toate cele trei clase de protecție și cele șapte grade de securitate prevăzute de standardul DIN 66399. Astfel, sunteți întotdeauna în siguranță – fie că vreți să tăiați cataloage și notițe în franjuri sau să tăiați documente strict confidențiale în microparticule fine.


Ar trebui să rețineți cifra patru.De ce este importantă dimensiunea distrugătoarelor de documente?Preferați ca totul să fie practic și discret? Tocătoarele de hârtie cu o capacitate de până la 25 de litri economisesc spațiu și încap în orice mic colț. Însă, într-un birou în plan deschis și în cazul funcționării continue, acestea își ating rapid limitele, iar angajații nu mai apucă să își facă treaba din cauza volumului de eliminare. De aceea, la kaiserkraft găsiți inclusiv aparate cu un volum de patru și cinci ori mai mare. O capacitate ridicată de tăiere garantează că tocarea este mai rapidă decât arderea. Funcția de alimentare automată este de mare ajutor în cazul distrugerii unor cantități mari de hârtii. Este suficient să introduceți materialul și să apăsați „Start''. Restul rezolvă aparatul de la sine, în timp ce dumneavoastră vă puteți dedica altor activități.Vă bazați pe sisteme fără hârtie în companie? În funcție de model, distrugătoarele noastre de documente sunt adecvate inclusiv pentru CD-uri, DVD-uri și carduri de credit. Chiar și stick-urile USB pot fi distruse în mod fiabil și în conformitate cu legea.Mai aveți întrebări legate de alegerea distrugătoarelor de documente? Citiți ghidul nostru „Astfel găsiți distrugătorul de documente potrivit'' sau apelați la consultanța noastră personală. În plus, la noi găsiți multe alte aparate de birou, precum aparate de laminat, purificatoare de aer pentru o atmosferă de lucru sănătoasă și piese de mobilier de birou, precum dulapuri pentru registratură suspendată. Coșul de foc îl puteți folosi în continuare pentru petreceri la grătar pe terasă.V-ar putea interesa și aceste produse:Brațe pivotante | Cărucioare pentru tăvi | Casetiere cu sertare | Vestiare de haine | Gestionarea cablurilor | Covorașe de protecție