Suporturi monitor, suporturi tabletă

Cu toții știm: suportul potrivit este decisiv pentru activitățile de lucru. Cu suporturile noastre pentru monitoare și tablete aplicați teoria în practică.

În categoria Suporturi monitor, suporturi tabletă vă oferim produse ale următoarelor mărci: Dataflex, DURABLE, Fellowes, Tarifold.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 46

Suporturi pentru monitoare și suporturi pentru tablete – aduceți-vă ecranul în poziția potrivităUnii oameni se transformă în broaște țestoase în fiecare dimineață. Mai exact, poziția capului se modifică de îndată ce se așază în fața ecranului. Vi se întâmplă și dumneavoastră? Nicio grijă. Cu suporturile noastre pentru monitoare și tablete vă puteți transforma înapoi. Veți vedea că merită.
Suporturile pentru ecrane asigură o poziție sănătoasă a capuluiPentru broaștele țestoase este normal să își întindă capul înainte. La oameni, însă, mai devreme mai târziu, acest obicei duce la probleme, începând de la dureri de ceafă și oboseală, până la hernii de disc. Mai mult decât atât, în calitate de broască țestoasă, lucrul în fața ecranului este obositor.


Așadar, tăiați rapid răul de la rădăcină. Cu ajutorul suporturilor ajustabile pentru ecrane, vă aduceți monitorul sau tableta în poziția corectă. Astfel, în timpul activităților de lucru, puteți sta relaxați în picioare sau pe scaun. De asemenea, datorită distanței potrivite vă protejați ochii. Acest lucru nu vă garantează că veți trăi până la 100 de ani, însă reduce riscul de dureri și uzură.
Avantaje suplimentare ale suporturilor pentru monitoareSuporturile pentru monitoare, cu brațe pivotante, pentru montaj pe perete sau pentru un sistem de șină, nu vă ajută doar să vă mențineți capul drept, ci creează de asemenea mai mult spațiu pe birou. Și deschid posibilități suplimentare – de exemplu dacă, în calitate de designer, trebuie să schimbați perspectiva mai des.Două monitoare ușurează lucrul cu diferite programe și multe informații. În cazul în care nu aveți spațiu pentru un al doilea ecran, combinați dispozitive mici și mari.Pe de altă parte, un suport pentru tabletă, cu un picior adecvat și bază pentru podea, este optim pentru prezentări. Astfel, nu trebuie să țineți tableta în mână, ci aveți ambele mâini libere pentru prezentarea dumneavoastră.
Montaj, flexibilitate, materiale – sfaturi în vederea alegerii suporturilor pentru tablete și monitoareAtunci când alegeți suporturile pentru ecrane, puneți-vă în primul rând următoarea întrebare: unde vreți să fixați suportul – pe perete, pe masă, sau pe un sistem de șină? Sau cel mai bine vi se potrivește un stativ de podea? În acest caz, postul dumneavoastră de lucru și mediul direct joacă un rol semnificativ.Adesea, este mai avantajos atunci când suporturile pentru monitoare pot fi ajustate în toate direcțiile, nu doar în sus și jos. În plus, la noi găsiți suporturi din diferite materiale, de la plastic, la aluminiu și oțel. Iar designul elegant, modern, este faimoasa cireașă de pe tort.Mai aveți întrebări cu privire la diferențele între suporturile individuale pentru monitoare și tablete, sau aveți nevoie de ajutor la alegere? Aveți altă urgență? Serviciul nostru pentru clienți vă ajută cu plăcere să vă amenajați perfect postul de lucru.