Cărucioare pentru servire

Ajutoare practice în cantină, în sala de mese și în bucătăria hotelului: cărucioarele pentru servire. Acestea ușurează transportul preparatelor, farfuriilor și băuturilor, din punctul A în punctul B. De la modele stabile pentru bucătărie, cărucioare de debarasare pentru hoteluri și restaurante și până la cărucioare universale pentru logistica de transport – la kaiserkraft găsiți modele de calitate superioară. Descoperiți acum cărucioarele de servire potrivite pentru compania dumneavoastră.

În categoria Cărucioare pentru servire vă oferim produse ale următoarelor mărci: Kongamek, eurokraft pro, B.PRO, eurokraft basic, Rubbermaid, HelgeNyberg.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 109

Cărucioare pentru servire: utilizare în domeniul gastronomicCărucioarele pentru servire se folosesc cu precădere în industria ospitalieră și hotelieră. Fie că este vorba despre servirea băuturilor sau a preparatelor – cu ajutoarele pe roți puteți transporta comod produsele. Pe de altă parte, un cărucior universal cu sertar pentru tacâmuri și compartimente pentru tăvi poate funcționa, de asemenea, ca o stație mobilă pentru chelneri. În plus, un cărucior pentru servire, din metal, pentru domeniul gastronomic, reprezintă o opțiune igienică de transport pentru serviciul de catering din compania dumneavoastră.După ce oaspeții au mâncat copios, transportați vesela folosită înapoi în bucătărie, într-un mod prietenos pentru spate, folosind un cărucior pentru debarasare. Un cărucior pentru servire, reglabil pe înălțime, poate fi adaptat individual în funcție de înălțimea angajaților, protejând astfel spatele. Aceste modele sunt ajutoare utile chiar și în bucătărie, în vederea deplasării ingredientelor la locul de utilizare. Cărucioarele pentru servire, cu 2 sau 3 etaje, sunt folosite în domeniu inclusiv pentru încărcarea cu lăzi standard euro.Cărucioare universale: cum simplificați logistica în compania dumneavoastrăPe lângă domeniul gastronomic, cărucioarele universale susțin fluxurile din compania dumneavoastră. Fiind echipamente de transport versatile, acestea accelerează, de exemplu, procesul de pregătire a comenzilor și contribuie la o logistică simplă de transport în cele mai diverse departamente. Și aici, modelele reglabile pe înălțime reprezintă un câștig în privința amenajării ergonomice a companiei, fiindcă pot fi ajustate individual în funcție de nevoile angajaților dumneavoastră.Cărucioarele universale cu roți și role de calitate superioară, în combinație cu o manevrabilitate ușoară și sigură, simplifică transportul sarcinilor grele. Acest lucru se datorează faptului că susțin un transfer optim de forță cu un efort minim. Țineți cont de capacitatea portantă maximă. În gama noastră avem disponibile multe cărucioare universale și pentru servire, din inox solid, care dispun de o sarcină de încărcare în intervalul de trei cifre. Acest aspect le face să fie ajutoare stabile, cu numeroase opțiuni de utilizare.Sunteți nesiguri ce cărucior pentru servire îndeplinește cerințele din compania dumneavoastră? Atunci, intrați în contact cu noi. Echipa noastră prietenoasă vă va sprijini cu plăcere în ceea ce privește alegerea.V-ar putea interesa și aceste produse:Cărucioare manuale pentru paleți | Stivuitoare telescopice | Cântare cu scală | Cutii de transport din aluminiu | Instalații de ridicare | Șasiuri magnetoplan