Cărucioare tip container, cărucioare cu role

O soluție practică pentru transport: cărucioarele sunt indispensabile în logistica operațională. Cu ajutorul lor puteți transporta, fără efort, articole de dimensiuni mici și medii. De la căruciorul tip container, cu coș din grilaj de sârmă, la cărucioare cu încuietoare și până la cărucioare pentru pachete, cu perete longitudinal rabatabil: la kaiserkraft vă oferim diferite variante.

În categoria Cărucioare tip container, cărucioare cu role vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Gmöhling, ZARGES, HelgeNyberg, eurokraft basic, Kongamek, PRESTAR.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 168

Cărucioare: ajutoare practice în depozit și la transportEchipamentele mobile de transport simplifică logistica în compania dumneavoastră. Deoarece, cu un cărucior puteți transporta articole din punctul A la punctul B, fără prea mult efort. În magazinul nostru online v-am pregătit diverse variante. Printre ele veți găsi cu siguranță ajutoarele potrivite pentru compania dumneavoastră.Un cărucior cu grilaje laterale susține încărcarea eficientă a camioanelor și simplifică fluxul mărfurilor. În schimb, cu ajutorul unui cărucior pentru pachete puteți transporta articole mai mici în cadrul companiei dumneavoastră. Într-un cărucior tip container puteți duce, cu ușurință, materiale sau unelte la locurile dorite de utilizare și în același timp, le puteți depozita în siguranță.Cărucioare pentru diferite scopuri de utilizareSuprafața de depozitare, materialul și capacitatea portantă reprezintă criterii importante pentru alegerea unui cărucior. Noi vă arătăm diferite tipuri de cărucioare tip container și cărucioare pentru pachete, precum și pentru ce scopuri de utilizare sunt adecvate.  • Cărucioare tip container, din aluminiu: sunt rezistente împotriva coroziunii, inodore și ușor de curățat. În plus, aceste modele durabile sunt extrem de ușoare și au o capacitate de până la 1050 de litri – pentru un transport eficient de mărfuri.

  • Cărucioare acționate electric: sunt adecvate atunci când trebuie deplasate obiecte grele. Datorită mânerelor cu formă ergonomică și manevrării ușoare, acestea pot fi utilizate fără efort.

  • Cărucioare pentru pachete: cărucioarele speciale pentru depozit sunt adecvate pentru colete mici sau mari. Ambii pereți longitudinali pot fi îndepărtați de pe multe dintre modele. Astfel, sunt mai ușor de încărcat și descărcat. Mai mult decât atât, cu ajutorul mânerelor sudate, precum și al roților pivotante și fixe, puteți deplasa confortabil căruciorul pentru pachete.

  • Cărucioare cu încuietoare: cu pereți din panouri MDF, acestea sunt adecvate pentru eliminarea articolelor. Grație capacului cu încuietoare, puteți folosi aceste cărucioare tip container inclusiv pentru depozitare intermediară în siguranță – o completare practică a echipamentelor din depozit.


Fie că este vorba despre un cărucior tip container cu capacitate mare sau un cărucior care se poate încuia: toate modelele din magazinul nostru online se deplasează pe role de transport rezistente la frecare. Astfel, ele circulă fără a lăsa urme pe podelele din compania dumneavoastră, chiar și atunci când se află sub sarcini grele.Aveți întrebări referitoare la cărucioarele noastre sau vă doriți și consultanță? Intrați în contact cu noi. Echipa noastră prietenoasă vă sprijină cu plăcere în ceea ce privește alegerea.
V-ar putea interesa și aceste produse:Pene de urcare | Lăzi din aluminiu | Cărucioare manuale pentru paleți | Încărcătoare telescopice | Lize | Etichete adezive