Distrugătoare de insecte

Bzzz … prea mult trafic aerian în timpul lucrului? Distrugătoarele de insecte de la kaiserkraft ajută în mod fiabil, cu lumină UV.

Filtrele dvs.
Tip de produs
Preţ brut
321
321
887
887
-
Preţ net
270
270
745
745
-

Distrugătoare de insecte – împotriva intrușilor zburătoriAtunci când bâzâie și zumzăie la postul de lucru, aveți de ales: puteți să vă împăcați cu ideea, să porniți la vânătoare cu palete împotriva muștelor sau să rezolvați problema, în mod elegant, cu ajutorul distrugătoarelor de insecte de la kaiserkraft România.
Când aveți nevoie de distrugătoare de insecteAdesea, împăcarea cu ideea este dificil de realizat. Roiurile de insecte din halele de depozitare sau de producție, însă și în birouri, perturbă considerabil activitatea și epuizează nervii. În plus, în bucătării sau în unități care procesează alimente, acestea reprezintă un risc igienic și în ultimul rând, când musca aterizează în supă, starea de spirit a oaspeților restaurantelor scade.
Cum funcționează distrugătoarele noastre de insecteDin fericire pentru dumneavoastră, respectiv pentru angajații dumneavoastră, distrugătoarele noastre de insecte sunt la ani lumină distanță de paletele împotriva muștelor. Nu trebuie nici să le vânați personal și nici să folosiți substanțe toxice.Distrugătoarele noastre de documente funcționează conform următorului principiu:  • Lumina ultravioletă atrage insectele.

  • Insectele sunt omorâte de un grilaj de înaltă tensiune sau sunt aspirate de un ventilator și, în funcție de model, sunt uscate în recipientul de colectare.

  • Goliți recipientul din când în când. În cazul distrugătoarelor cu ventilator, puteți elibera din nou insectele folositoare.


Important: utilizarea distrugătoarelor de insecte cu lumină UV este permisă doar în încăperi închise. În aer liber există un risc prea mare de a omorî specii protejate și insecte folositoare.
Cum găsiți distrugătorul de insecte potrivitDimensiunea suprafeței pe care vreți să o păstrați fără insecte este esențială în ceea ce privește alegerea. Acordați atenție curățării și manipulării ușoare. Dacă vreți să folosiți aparatul în locuri pe care le tranzitează insecte precum albine sau bondari, alegeți un ventilator și eliberați insectele folositoare.Mai aveți întrebări? Noi vă răspundem cu plăcere. Contactați acum serviciul nostru pentru clienți.