Cărucioare de birou

Practice și flexibile: cărucioarele de birou sunt accesorii versatile, care vă ușurează munca în birou. Ele asigură mai multă ordine și vizibilitate, iar, în plus, sunt gândite pentru utilizare mobilă. Descoperiți cărucioare de birou, în diverse variante – de la căruciorul cromat pentru documente și bibliorafturi, la căruciorul compact pentru mape suspendate – la kaiserkraft.

În categoria Cărucioare de birou vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, HelgeNyberg, Kongamek, DURABLE.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 54

Cărucioare de birou flexibile pentru buna funcționare a operațiunilorFie că este vorba despre registre suspendate, instrumente de birou sau bibliorafturi: grație cărucioarelor de birou flexibile puteți transporta materialele, fără efort și protejându-vă spatele, de la un post de lucru la următorul. Mai mult decât atât, vă oferă spațiu de depozitare suplimentar. Așadar, accesoriile de birou practice contribuie la organizarea operațiunilor din birou, în mod eficient, clar și confortabil. În plus, cărucioarele de birou sunt utile în multe alte domenii. De exemplu, pot fi folosite, de asemenea, pentru distribuirea corespondenței sau ca loc de depozitare pentru materiale consumabile.Cărucioare de birou în diverse varianteExistă multe variante de cărucioare de birou, care conferă diferite avantaje, în funcție de scopul de utilizare. În timp ce actele și bibliorafturile pot fi aliniate compact pe cărucioarele pentru documente, cărucioarele pentru mape suspendate sunt speciale pentru păstrarea registrelor suspendate.Un cărucior de birou cu polițe creează spațiu de depozitare pentru multe instrumente de birou diferite. Modelele cu capacitate portantă ridicată, de până la 150 kg, pot oferi spațiu chiar și uneltelor grele sau pot fi utilizate pe post de cărucioare pentru distribuirea corespondenței. Cărucioarele de birou cu cutii din grilaj sunt adecvate pentru transportul obiectelor mici și ușoare. Dacă o casetieră mobilă clasică nu este suficientă pentru dumneavoastră, un cărucior de birou poate reprezenta, de asemenea, o alternativă cu mai mult spațiu de depozitare.Cumpărați cărucioare de birou online de la kaiserkraftVersatile și fiabile: în gama noastră de produse vă oferim cărucioare de birou, de calitate superioară, pentru orice nevoie. Descoperiți structuri stabile din oțel, vopsite în culori RAL în funcție de preferințe, panouri MDF melaminate, precum și cărucioare pentru documente, cu role care nu lasă urme. Aveți întrebări? Contactați-ne. Vă ajutăm cu plăcere.V-ar putea interesa și aceste produse:Canistre | Etichete adezive | Instalații de ridicare | Valize de transport | Cărucioare manuale pentru paleți | Cutii de carton pliante