Bariere

Semnale vizuale clare: barierele reglementează circulația în spațiile interne și publice și marchează zonele de risc. Ele reprezintă o opțiune practică atunci când trebuie închise anumite drumuri sau străzi, ori împiedicat accesul în anumite părți ale incintei. De la mici bariere pentru căi de acces și până la instalații complete cu bariere – în magazinul online al kaiserkraft vă așteaptă o gamă variată de bariere.

În categoria Bariere vă oferim produse ale următoarelor mărci: Schake, Mannus.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 33

Bariere – pentru o orientare clară pe traseuBarierele oferă posibilitatea de a restricționa accesul la anumite zone. Astfel, de exemplu, angajații sau vizitatorii pot intra cu autovehiculele în incintă abia după ce s-au legitimat. Barierele pentru căi de acces sunt, de asemenea, adecvate pentru a bloca anumite spații. Cu ajutorul produselor de blocare din gama noastră, creați o orientare clară pe traseu.Utilizarea constructivă a instalațiilor cu bariere în incinta companieiAvantajul instalațiilor cu barieră: ele atrag atenția și reglementează circulația în incinta companiei dumneavoastră. Astfel, cu ajutorul barierelor pentru căi de acces, puteți împiedica bicicliștii să folosească trotuarele și reduceți, prin urmare, riscul de accidente. Cu barierele evitați, de asemenea, ca persoanele neautorizate să staționeze cu autovehiculele în parcarea companiei. Astfel, vă asigurați că doar angajații companiei își parchează mașinile în incintă – acest aspect este important și din motive legate de asigurări.Barierele, alături de alte produse pentru îngrădire și marcaj, reprezintă un element indispensabil pentru securitatea operațională. De exemplu, limitatoarele de înălțime completează, de asemenea, gama de bariere. Prin suprafața lor reflectorizantă, ele indică înălțimea maximă pe care o pot avea camioanele, autobuzele și altele similare pentru a trece – fără a pune în pericol șoferii, alți angajați sau încărcătura.Există reglementări speciale pentru bariere de circulație și căi de acces?Fiind parte din incinta companiei, instalațiile cu barieră sunt incluse în Ordonanța privind locurile de muncă, precum și în Ordonanța privind securitatea și siguranța în muncă. În funcție de motorizare și modul de funcționare, în aceste ordonanțe barierele sunt tratate ca uși și porți, ceea ce înseamnă că fiecare barieră trebuie instalată astfel încât să îndrume persoanele și autovehiculele.În plus, barierele de circulație și pentru căi de acces separă în mod clar căile de deplasare și cele pietonale unele de altele și minimizează pericolele de coliziune. Astfel, instalațiile cu barieră, în combinație cu alte marcaje și îngrădiri, sunt parte din conceptul de siguranță operațională – făcând ca zonele periculoase să fie vizibile și reducând riscul de accidente.Vreți să cumpărați instalații cu barieră și vă doriți consiliere cu privire la alegerea modelelor potrivite? Contactați-ne. Echipa noastră prietenoasă vă sprijină cu plăcere!
V-ar putea interesa și aceste produse:Scrumiere de perete | Aspiratoare | Curățarea pardoselilor | Concasoare | Grilaje de îngrădire Rubbermaid | Îngrădiri cu chingi Tensator