Seturi de urgență pentru scurgeri

Scurgere din rezervor, butoi spart sau scurgeri de lichid? În primul rând, nu vă panicați! În al doilea rând, luați trusa de urgență pentru scurgeri pentru întreprinderi și domeniul industrial. În trusă găsiți tot ce aveți nevoie în situații de urgență: lavete absorbante, șerpi absorbanți, perne absorbante, găleți, lavete de curățare, saci de gunoi, dar și mănuși. Un pachet care vă scapă de griji. Citiți mai multe sfaturi și descoperiți trucuri în textul următor.

În categoria Seturi de urgență pentru scurgeri vă oferim produse ale următoarelor mărci: PIG, eurokraft basic.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 70

Truse de urgență pentru scurgeri – sunteți echipat pentru situații de urgențăNu toate întreprinderile trebuie să se ocupe de toate detaliile legate de gestionarea scurgerilor, însă toate trebuie să fie pregătite pentru situații de urgență. Trusele de urgență pentru scurgeri prezintă un echipament de bază complet pentru îndepărtarea uleiurilor, acizilor și a altor substanțe periculoase. Astfel, se poate proteja mediul, lucru care este impus și de către lege.Ce este trusa de urgență pentru scurgeri?Trusele de urgență pentru scurgeri sunt asemenea unei truse de prim ajutor în cazul manipulării substanțelor periculoase.Ele conțin toate obiectele necesare pentru gestionarea scurgerilor în mod sigur și eficient, în cazul unei scurgeri de lichide periculoase. În funcție de variantă, trusa deja ambalată vă va fi livrată sub formă de dulap, stație mobilă în caz de urgență, în găleată, în coș de gunoi sau într-o cutie. Astfel, poate fi depozitată în atelier sau garaj și este la îndemână în caz de urgență.Ce conține trusa de urgență pentru scurgeri?Trusele de urgență pentru scurgeri conțin echipamente de bază indispensabile și accesorii utile. Varianta de bază pentru gestionarea scurgerilor conține:

La aceste elemente de bază sunt se adaugă și altele, în truse mai cuprinzătoare, la fel de indispensabile în multe întreprinderi:

Cum aleg o trusă de urgență pentru scurgeri?La fel ca în cazul codurilor de culoare pentru materialele absorbante și șerpii absorbanți, puteți comanda truse de urgență pentru scurgeri în varianta pentru substanțe chimice, ulei și scurgeri universale. Alegeți varianta (variantele) care este / sunt cel mai probabil să apară în întreprinderea dumneavoastră. Variantele universale sunt potrivite pentru orice tip de întreprindere.Din varianta de trusă sau din domeniul de aplicare rezultă o capacitate totală de absorbție calculată în litri. Această valoare vă poate ghida în a face o alegere. Dacă folosiți de regulă canistre sau butoaie de 50 de litri, trusele de 20 de litri nu sunt potrivite nici măcar drept măsură de protecție.Nu uitați: Verificați în mod regulat conținutul truselor de urgență pentru scurgeri pentru a vă asigura că sunt complete și înlocuiți toate componentele după ce le-ați folosit.Dacă doriți o ședință de consiliere, contactați-ne.