Cărucioare cu banc de lucru

Multitalentele noastre: cărucioarele cu banc de lucru sunt „ateliere'' pe roți. Pot ajunge oriunde, sunt manevrabile și ușoare, durabile și rezistente, au multe rafturi și suficient spațiu de depozitare. Iar cu echipamentele cuprinzătoare vă puteți moderniza cu adevărat căruciorul cu banc de lucru. Stilizare și performanță pentru noua dumneavoastră mașină de atelier.

În categoria Cărucioare cu banc de lucru vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, Kongamek, B.PRO, eurokraft basic, HelgeNyberg, Rubbermaid, ZARGES, Gmöhling, RAU, Treston.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 210

Noile dumneavoastră multitalente: cărucioarele cu banc de lucruCărucioarele cu banc de lucru sunt multifuncționale în domeniul dispozitivelor de transport și cărucioarelor. Ca banc de lucru mobil, acestea sunt indispensabile, de exemplu în multe locuri din zona de montaj, fiindcă pot fi luate rapid și cu ușurință de la un post de lucru la altul și oferă spațiu, precum și suprafețe pentru depozitarea în siguranță a multor materiale și echipamente necesare. În cazul ideal, cărucioarele cu banc de lucru completează mesele de lucru fixe. În alte companii, însă, nu se mai amenajează deloc posturi de lucru fixe, fiindcă raza lor de acțiune este adesea limitată. În locul acestora puteți alege cărucioare cu banc de lucru și lize pentru uz mobil. Totuși, în astfel de cazuri ar trebui să vă asigurați că folosiți cărucioare cu banc de lucru, care pot oferi în continuare confortul unui banc de lucru fix, datorită șasiurilor care pot fi coborâte.Și ce fel de echipare există pentru cărucioarele noastre cu banc de lucru?În materie de echipare și accesorii pentru cărucioare cu banc de lucru, la noi vă revine sarcina dificilă de a alege, sau mai bine spus, vă oferim multe posibilități. În principiu, toate modelele sunt fabricate din materiale durabile și solide, precum tablă de oțel, panouri multiplex și materiale plastice, iar mobilitatea este asigurată de roțile pivotante din cauciuc plin, cu sisteme de blocare. Dincolo de gama de cărucioare de ajutor montaj, există însă o mare varietate de opțiuni suplimentare:  1. Polițele cu vane impermeabile și polițele cu suprafețe antiderapante permit lucrul curat și în siguranță.

  2. În funcție de necesități, se poate alege între cărucioare cu bancuri de lucru, accesorii de compartimentare a dulapurilor și sertare, iar elementele care se pot încuia asigură depozitarea în siguranță a uneltelor și echipamentelor valoroase.

  3. Pentru stocarea pieselor de mici dimensiuni și a celor vrac, cărucioarele cu cutii de depozitare deschise integrate, reprezintă o soluție inteligentă.

  4. Cablurile, uneltele și alte materiale de lucru își găsesc locul special pe sisteme de panouri perforate.

  5. Pentru a putea garanta o muncă ergonomică, există inclusiv cărucioare cu banc de lucru cu blaturi reglabile pe înălțime. Astfel, este posibilă reglarea optimă, fără probleme, pentru orice înălțime a corpului.

  6. Capacitățile portante ale cărucioarelor cu banc de lucru sunt de până la 500 kg.


Cu această selecție vă oferim cărucioare performante cu banc de lucru, de cea mai bună calitate, pentru orice domeniu de utilizare în organizația dumneavoastră? Care să fie?V-ar putea interesa și aceste produse:Cântare pentru pachete | Benzi | Covorașe din cauciuc | Cărucioare manuale pentru paleți | Covorașe ESD | Trusă de prim ajutor | Ventilatoare LISTA