Pungi

Pungi și ambalaje pentru cele mai diverse utilizări – aici găsiți totul pentru împachetare, umplere, prezentare și expediere: începând de la pungi practice cu fermoar și pungi cu bază stabilă, pungi cu bule de aer și până la folii tubulare. Cumpărați acum pungi de ambalare, aici, în magazinul nostru online!

Pungi de ambalare: multitalente pentru împachetări versatilePungile de ambalare sunt ideale pentru împachetare și ambalare: ele ajută la pregătirea pieselor pentru comenzi, păstrează articolele proaspete, asigură ordinea și mai ales siguranța pe ruta de transport.Ce fel de pungi de ambalare există?Noi prețuim siguranța și calitatea – dar și manipularea comodă. Pe lângă pungile standard clasice, în gama noastră largă comercializăm, de asemenea, alternative sustenabile din materiale reciclate, plastic organic sau hârtie:  • Pungile cu fermoar, resigilabile, pentru piese de mici dimensiuni și de schimb, accesorii, documente, materiale textile sau alimente protejează în mod optim împotriva prafului și umidității. Datorită marcării lor clare, pungile cu spațiu de etichetare promit o identificare rapidă a conținutului. Grație închiderii prin glisare, produsele dumneavoastră sunt sigilate repede și ermetic. Totodată, sunt perfecte pentru călătorii cu avionul!

  • Pungile plate deschise sunt ideale pentru pregătirea comenzilor, pentru grupare și stocare. În depozit, pungile plaste asigură ordinea, au rol de protecție pentru suprafețe și împotriva prafului și pot fi sigilate dintr-o mișcare cu ajutorul legăturilor rapide sau al benzii adezive. Pungile ușoare, cu o grosime a foliei de 25 µm, sunt perfecte pentru păstrarea pieselor de mici dimensiuni și de schimb, precum și pentru porționarea alimentelor. În pungile plate, cu o grosime a foliei de 50 µm, puteți ambala, proteja și prezenta documente, articole din piele și materiale textile. Pungile cu grosime de 100 µm sunt protecțiile perfecte împotriva prafului și umidității, pentru articolele sensibile din depozit.

  • Pungile alimentare și termice asigură lanțul frigorific pentru expedierea, la o temperatură stabilă, a alimentelor, produselor farmaceutice și a altor articole sensibile.

  • Pungile cu bule de aer oferă un strat optim de protecție pentru articolele sensibile la șocuri, în timpul transportului și în depozit. Pungile dense, din folie LDPE cu 3 straturi, reprezintă o protecție excelentă de amortizare pentru obiecte plate, precum rame sau notebook-uri. Ambalați pentru transport mai multe produse într-o singură cutie de carton? Cu ajutorul pungilor cu bule de aer, realizate din 2 straturi, se pot expedia mai multe articole deodată.

  • Pungile din hârtie reprezintă o soluție modernă și sustenabilă pentru ambalarea și depozitarea alimentelor, condimentelor sau a mostrelor. Cu o bază stabilă tip bloc sau tip cruce și din hârtie rezistentă la rupere, kraft sau de natron, ele pot fi utilizate, de asemenea, pentru legume și fructe grele.

  • Foliile tubulare în vederea folosirii cu aparate de sigilat folii pentru diverse lungimi și geometrii ale articolelor, fac ca împachetarea perfectă să fie simplă.

  • Sacii cu pliuri laterale și husele pentru lăzi, în vederea îmbrăcării cutiilor de carton sau a suprastructurilor din grilaj optimizează expedierea articolelor de orice volum.


Cumpărarea pungilor de ambalare: cum aleg punga optimă?Acest aspect depinde în primul rând de situația de ambalare: pentru alimente și articole proaspete există dispoziții legale și în astfel de cazuri nu se poate utiliza orice fel de pungă din folie. În general, însă, se aplică următoarele principii: dacă produsul dumneavoastră necesită protecție împotriva murdăriei, umidității sau impacturilor, sunt recomandate alternativele din folie. În schimb, pungile de ambalare din hârtie sunt atrăgătoare vizual și sugerează clientului sustenabilitate și responsabilitate ecologică.În general, potrivirea exactă este cea mai importantă caracteristică. Piesele de mici dimensiuni nu ar trebui să alunece în pungile lor și să poată deteriora astfel alte articole din pachet. Documentele importante nu se pot îndoi într-o pungă DIN. Pungile cu bule de aer își pot îndeplini corect misiunea de airbag numai dacă se potrivesc cu precizie în jurul produsului ambalat.Pentru ca mărfurile dumneavoastră să ajungă la destinație, nu numai în siguranță, ci și în mod rentabil, am alcătuit pentru dumneavoastră sfaturi și tendințe în materie de ambalaje. Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta oricând.