Distribuitoare de curent

Pentru aprovizionarea simultană cu curent electric a diferitelor aparate: cu prelungitoare puteți racorda până la șaisprezece dispozitive la o singură sursă de curent. Acest lucru este practic, mai ales în birou, pentru a conecta calculatorul, imprimanta și alte periferice la un post de lucru, în vederea economiei de spațiu. Dar și în sectorul industrial s-au dovedit a fi utile prizele multiple speciale și stațiile de curent. De la distribuitoare de curent pentru atelier și până la prizele multiple de siguranță – descoperiți o gamă variată în magazinul online al kaiserkraft!

În categoria Distribuitoare de curent vă oferim produse ale următoarelor mărci: Brennenstuhl, Treston, ANKE, RAU.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Lungimea cablului de alimentare
Relevant
Număr articole: 29

Prelungitoare – pentru o alimentare colectivă cu curentAccesorii indispensabile: prelungitoarele ușurează viața profesională zilnică în diferite sectoare. Fie la birouri sau la stații de lucru – pentru multe activități aveți nevoie de mai multe aparate, care trebuie alimentate simultan cu curent electric. De la prize multiple cu carcasă din oțel inoxidabil pentru utilizare în camere curate și până la stații de curent pentru lucrări în aer liber: gama de prelungitoare este variată.Multe modele dispun de un comutator principal, cu care puteți deconecta simultan aparatele racordate la curent electric. Mai mult decât atât, prizele multiple din oferta noastră au o protecție de supratensiune. Acesta previne deteriorarea aparatelor conectate în urma unei supratensiuni. Ea poate apărea, de exemplu, dacă un fulger lovește un cablu electric.Curățarea prelungitoarelorDoriți să curățați în siguranță prizele multiple? Atunci trebuie respectate următoarele puncte.Curățarea prelungitoarelor mobile  1. Întâi, deconectați priza multiplă de la curent și astfel evitați potențialele șocuri electrice periculoase.

  2. Ulterior, puteți să îndepărtați carcasa și să o ștergeți. În cazul murdăriei mai persistente, anumite modele pot fi curățate și în mașina de spălat vase. În acest sens, respectați descrierea produsului.

  3. Odată ce carcasa scoasă este complet uscată, aceasta poate fi fixată la loc cu șuruburi. Important: partea prelungitorului, prin care circulă curent electric atunci când este pornit, nu trebuie în niciun caz să intre în contact cu lichide.


Curățarea prelungitoarelor instalate fix  1. Înainte de curățarea unui prelungitor, scoateți siguranța sursei de curent.

  2. Cu ajutorul instrumentelor de măsură pentru tensiune puteți să vă asigurați că priza multiplă nu mai are electricitate.

  3. Dacă v-ați asigurat că nu mai trece curent electric prin prelungitor, puteți să îndepărtați carcasa și să o ștergeți.

  4. La fel ca în cazul prelungitoarelor mobile: carcasa trebuie să fie complet uscată înainte să o fixați cu șuruburi înapoi pe prelungitor.


Cumpărarea prizelor multiple de siguranțăDe la cabluri prelungitoare, la prize multiple și până la tamburi pentru cabluri – în gama noastră de produse găsiți modele potrivite. Prelungitoarele sunt versatile, fie ca extensie pentru bancul de lucru sau birou. Dacă aveți întrebări referitoare la această categorie de produse, intrați în contact cu noi. Echipa noastră amabilă vă ajută cu plăcere în continuare.
V-ar putea interesa și aceste produse:Lămpi pentru spații de lucru | Covorașe ESD | Manipularea cablurilor | Pupitre de atelier | Cărucioare de scule | Birouri