Cumpărați în siguranță

Garanție + drept de retur

Până la 15 ani garanție? La noi, da!

Fără garanție? La noi asta nu este posibil: vă puteți baza pe 3 ani garanție minimă la KAISER+KRAFT. Oferim chiar până la 15 ani garanție. Si dacă nu sunteți mulțumit de produs, puteți folosi dreptul de retur de 30 de zile.

Garanție

  • Toate produsele EUROKRAFTpro vin cu o garanție de 10 ani.
  • Pentru toate articolele EUROKRAFTbasic beneficiați de 3 ani garanție .
  • Pentru toate celelalte articole de la KAISER+KRAFT veți primi cel puțin 3 ani garanție.
  • Anumite produse din magazinul nostru online au chiar până la 15 ani garanție.
Garanție + drept de retur 625

30 de zile drept de retur

Garanție + drept de retur 545

Chiar dacă avem standarde înalte de calitate, este posibil uneori să nu fiți mulțumit de un produs sau pur și simplu să nu vă placă ceea ce ați cumpărat. În acest caz, puteți folosi dreptul de retur de 30 de zile, cu rugămintea ca produsul să fie în ambalajul original și fără semne de utilizare.

Vom restitui desigur orice sumă pe care ați achitat-o către noi pentru acest produs după finalizarea procesului de returnare.

Servicii After-sales

Planificarea minuțioasă este inclusă în preț. Vă garantăm că puteți modifica conținutul comenzii plasate, suplimenta, înlocui sau re-comanda articolele preferate într-un mod simplu. Pentru produsele din gama noastră de performanță EUROKRAFTpro beneficiați de servicii after-sales pe o perioadă de 5 ani.

Dacă anumiți producători nu vor mai putea oferi unele articole, vă vom informa imediat, desigur, pentru a avea timp să vă modificați planul sau să comandați o cantitate mai mare pentru a vă asigura stocul. Oricum vom găsi cea mai bună soluție de fiecare dată… am obținut aproape tot timpul exact ceea ce ați avut nevoie. Întrebați-ne doar.

Date de contact:

  • Telefon: 0250 702 160
  • E-mail: service@kaiserkraft.ro
Garanție + drept de retur wt$