Skimmere de ulei

Uleiuri străine în materialele dumneavoastră de lucru? Ar trebui să le evitați. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un skimmer de ulei – pentru emulsii și dispersii curate. Aici găsiți skimmere cu bază magnetică sau cu picior. Reduceți acum costurile de eliminare și prelungiți durata de viață a utilajelor dumneavoastră și a sistemelor de filtrare! De pe pagina de mai jos puteți afla ce produs este adecvat pentru dumneavoastră.

Cumpărarea skimmerelor de ulei: legea purității industrialeLocul uleiului este în rezervoare sau în motoare, nu în dispersiile dumneavoastră pentru curățare sau în lubrifianții de răcire. Skimmerele de ulei funcționează ca niște aspiratoare pentru linii de asamblare și extrag moleculele de ulei din lichide, în mod sigur și eficient. Beneficiați de ele nu numai în activitatea zilnică, ci și în cazul scurgerilor.Cum funcționează un skimmer de ulei?Skimmerele mecanice sunt compuse dintr-o bandă interminabilă, care este deplasată de o rolă de acționare motorizată și de o rolă de ghidare. Rola de ghidare se imersează în lichid, iar ulterior pornește skimmerul.Uleiurile și grăsimile care plutesc aderă la bandă și sunt transportate din lichid, prin intermediul rolelor, către o racletă. În cazul skimmerelor cu furtun, uleiurile străine sunt separate printr-un un furtun gol interminabil, iar un skimmer cu disc funcționează cu un disc rotativ, adeziv și raclete.Domenii de utilizareAcestea sunt potrivite atât pentru întreținerea utilajelor, cât și, într-o măsură limitată, pentru managementul scurgerilor. În cadrul întreținerii utilajelor, ele îndepărtează eficient uleiurile străine din emulsii și dispersii, care mențin numeroase sisteme în funcțiune:

Skimmerele de ulei pot fi utilizate, de asemenea, pentru tratarea apelor reziduale și ușurează astfel economia circulară. În ceea ce privește managementul scurgerilor, ele sunt semnificativ mai puțin eficace decât materialele absorbante sau șerpii absorbanți. Cu toate acestea, pot fi folosite ca ajutoare improvizate pentru suprafețele mici de apă.AvantajeUn skimmer mecanic face treabă bună pentru mentenanța utilajelor, respectiv a lubrifianților de răcire și a sistemelor de filtrare.  • Emulsiile și dispersiile sunt eliberate de uleiurile străine și își mențin eficiența.

  • Eliminarea materialelor folosite în cadrul proceselor poate fi amânată în mod considerabil.

  • Sistemele au o durată de viață mai lungă.

  • Prin limitarea formării de bacterii scade riscul de dezvoltare a mirosurilor.


Cum aleg skimmerele de ulei?Alegerea celei mai bune versiuni de skimmer depinde în principal de cantitatea de lichid care trebuie curățată și de valorile de performanță necesare. Skimmerele mecanice se utilizează în special în domeniul prelucrării metalelor și pentru omniprezentele rezervoare cu lubrifianți de răcire. Fiind dispozitive compacte și economice, sunt perfect adecvate pentru dimensiunile obișnuite ale rezervoarelor și totodată se descurcă foarte bine cu nivelurile fluctuante de lichide.Vă oferim cu plăcere asistență în ceea ce privește decizia asupra variantei potrivite. Pur și simplu contactați-ne.