Roți și role ESD

În zona ESD ați eliminat toate sursele de descărcări electrostatice. Însă, cum rămâne cu transportul? Roțile și rolele ESD oferă soluția.

În categoria Roți și role ESD vă oferim produse ale următoarelor mărci: Wicke.

Relevant
Număr articole: 18

Roți și role ESD: siguranță fără rezistențăO rezistență redusă la rulare reprezintă unul dintre cei mai importanți factori ai roților și rolelor bune. Cu toate acestea, nu confortul la transport este ceea ce contează atunci când vorbim despre utilizarea la posturi de lucru ESD: specialiștii mobili trebuie să disipeze sigur fricțiunea și încărcarea electrică, prevenind astfel descărcările – și prin urmare, păcălind un pic fizica. Exact asta preiau roțile și rolele noastre ESD, de calitate superioară.
Ce caracterizează rolele conductoare și roțile ESD?Este necesară o anumită frecare între podea și rolă, pentru ca roțile și rolele să se poată deplasa. Însă, în cadrul acestei fricțiuni se creează dezechilibre de tensiune. Anvelopele normale – de exemplu, cele de pe roți pivotante și fixe – se bazează pe materiale plastice, care sunt concepute, în primul rând, în funcție de caracteristicile podelei, rezistența la substanțe chimice și abraziune. Conductivitatea nu prea intră în discuție în acest context.Aceste materiale plastice nu sunt luate în calcul pentru transportul componentelor expuse ESD sau pentru amenajarea unui post de lucru ESD flexibil. Din acest motiv, rolele și roțile ESD au anvelope din elastomeri termoplastici (TPE), care previn în mod fiabil această încărcare.
Ce variante diferite există?Roțile și rolele în variante ESD pot fi alese ca rolă de schimb individuală sau ca roată pivotantă sau fixă completă. Astfel, vă puteți să vă puneți la punct echipamentele de transport ESD sau chiar să pregătiți recipientele ESD de utilizare mobilă.
Ce trebuie să am în vedere la roțile pivotante ESD?Anvelopele conductoare ale rolelor ESD pot lăsa pete de ulei pe pardoselile cu pori deschiși. Dacă sunteți în căutare de variante ESD pentru podele sensibile, luați legătura cu noi.Rezistența scăzută la rulare, precum și confortul silențios în timpul deplasării sunt de la sine înțelese pentru toate variantele noastre. Cu toate acestea, în funcție de produs, capacitatea portantă a acestor role este ceva mai mică decât a versiunilor comparabile fără funcție ESD. Ar trebui să aveți acest aspect în vedere atunci când combinați rolele și echipamentele de transport.
Cum pot crește suplimentar protecția ESD?Luați lucrurile foarte în serios în ceea ce privește ESD. Fiecare angajat care manipulează componente sau produse expuse ESD ar trebui să poarte îmbrăcăminte de lucru ESD adecvată și să fie instruit cu privire la conduita specială de protecție împotriva descărcărilor. Postul de lucru ESD în sine trebuie prevăzut, în special, cu covoare ESD, iar activitatea ar trebui să se desfășoare exclusiv la mese și scaune ESD.
În ghidul nostru de produse ESD: protecție împotriva descărcărilor cu consecințe grave găsiți o prezentare completă pe acest subiect.