Aparate de climatizare

Perfect echilibrat. Cu aparatele de climatizare de la kaiserkraft, temperatura de la postul de lucru se potrivește cu orice anotimp.

Aparate de climatizare – întotdeauna la temperatura potrivităPrea cald, prea frig, prea uscat? Asigurați un climat optim de lucru, în orice situație. Fie în interior sau în exterior, vara sau iarna, aparatele noastre de climatizare sunt versatile.
Pentru ce aveți nevoie de aparate de climatizare?Există mai multe motive întemeiate pentru a investi în aparate de climatizare:  • Atunci când în birou sunt temperaturi deșertice sau îngheață respirația pe șantiere, motivația de lucru și performanța scad rapid. Același lucru este valabil și în cazul atmosferei înăbușitoare la postul de lucru. În același timp, crește riscul de accidente.

  • Temperaturile extreme și aerul închis pot dăuna sănătății.

  • Legislația prevede un climat ambiant benefic pentru sănătate la locul de muncă. Cel târziu începând de la o temperatură de 26 grade la postul de lucru, trebuie să luați primele măsuri, de exemplu prin utilizarea aparatelor de climatizare.Ce aparate de climatizare avem?Obiectivele privind clima la locul de muncă se dovedesc a fi diferite, după caz, dacă angajații dumneavoastră lucrează pe un șantier în zilele răcoroase de toamnă sau stau în birou în mijlocul verii.


De aceea, la noi puteți alege:  • Aparate de încălzire: fie electrice, cu gaz sau ulei, aparatele noastre de încălzire asigură temperaturi călduroase, pe perioada anotimpurilor reci, în ateliere, pe șantiere sau în alte zone friguroase.

  • Aparate de răcire: dacă vreți să păstrați temperaturile tropicale pentru concediu, la noi găsiți o gamă largă de aparate de răcire. Aparatele noastre de climatizare sunt flexibile. Acestea încălzesc, răcesc, ventilează și dezumidifică.

  • Purificatoare de aer și aparate de spălare a aerului: purificatoarele și aparatele noastre de spălare a aerului ajută la combaterea aerului uscat.

  • Ventilatoare: la noi găsiți ventilatoare pentru tavan, de podea și de masă, foarte puternice pentru încăperi mari sau mici și practice.


Sfatul nostru: distrugătoarele noastre de insecte ajută și împotriva țânțarilor, muștelor și altor asemenea!
Cum faceți alegerea corectăAtunci când alegeți aparatele de climatizare, luați în calcul situațiile individuale de la postul de lucru respectiv. Cât de mare este suprafața, câți angajați lucrează acolo, în ce condiții și ce doriți să obțineți? Este o mare diferență dacă vreți să climatizați un birou mic sau o hală. De asemenea, acordați atenție inclusiv factorilor precum consumul de energie și nivelul de zgomot produs.În cele din urmă, există și alte modalități de a face ceva pentru ca angajații să se simtă bine la locul de muncă, pe tot parcursul anului. Totul începe de la amenajarea ergonomică a posturilor de lucru și cuprinde de la săli de recreere atractive, până la oferte de promovare a sănătății.Nu știți de unde să începeți? Contactați-ne. Vă ajutăm cu plăcere să creați o atmosferă de lucru plăcută din toate privințele.