Polizoare unghiulare, prelucrarea metalului

Pentru degroșarea metalului, gresiei și cărămizilor: polizoarele unghiulare nu pot lipsi din sectorul industrial. De la modele cu mâner suplimentar, polizoare pentru metal și până la polizoare drepte – explorați gama kaiserkraft și găsiți polizoarele unghiulare pentru compania dumneavoastră.

În categoria Polizoare unghiulare, prelucrarea metalului vă oferim produse ale următoarelor mărci: Bosch, KS Tools.

Polizoare unghiulare: pentru lucrări de tăiere și șlefuirePolizoarele unghiulare sunt indispensabile pe șantiere și în sectorul industrial. Fiindcă acestea ușurează lucrările de tăiere a metalului, gresiei și zidăriei. Însă, cu aceste scule puternice puteți, de asemenea, să șlefuiți metal sau piatră. Prin urmare, polizoarele unghiulare pot fi utilizate în mod versatil.Tipuri de polizoare unghiulareÎn mare, se face diferența între modelele care se folosesc cu o mână și cele care se folosesc cu două mâini. Însă, polizoarele unghiulare moderne au adesea un mâner suplimentar. Astfel, modelele care se folosesc cu o singură mână pot fi transformate rapid în modele pentru ambele mâini. Acest lucru este deosebit de practic dacă doriți să realizați atât lucrări de tăiere, cât și de șlefuire. Polizoarele unghiulare care se folosesc cu o singură mână sunt adecvate pentru tăierea metalului, betonului și a altora similare. Dacă instalați mânerul suplimentar, puteți utiliza același model, folosind ambele mâini, ca polizor pentru metal și de exemplu, să neteziți îmbinările prin sudură.În afară de ghidaj, polizoarele unghiulare diferă prin performanța motorului. În gama noastră găsiți modele cu diverse clase de putere. Cu cât mai mare este clasa, cu atât mai groase pot fi materialele pe care le puteți prelucra cu acestea. Mai mult decât atât, comercializăm polizoare drepte pentru prelucrarea metalelor. Cu ele puteți freza, șlefui și debavura metalul, în mod rapid și precis. Aceste echipamente se disting prin designul lor compact și ghidarea lor practică.Ce trebuie avut în vedere la achiziția polizoarelor unghiulare?Un polizor unghiular de calitate superioară, pentru sectorul industrial și alte domenii similare, se distinge prin vibrații reduse, sisteme electrice de siguranță și detalii precum o răcire directă a motorului. Ca urmare, modelele profesionale sunt durabile și proiectate pentru utilizarea zilnică în industrie și artizanat. Discurile necesare pentru șlefuire și tăiere pot fi înlocuite rapid și comod. În plus, multe polizoare unghiulare sunt compatibile cu sisteme de aspirare a prafului. Astfel păstrați curat postul de lucru și aerul lipsit de particule în suspensie.Ce sisteme de siguranță sunt importante la polizoarele unghiulare?În timpul lucrărilor cu polizoare pentru metal se creează scântei și praf. Prin urmare, ochelarii de protecție și echipamentul de protecție greu inflamabil sunt indispensabile pentru siguranța angajaților dumneavoastră.Vă doriți asistență atunci când cumpărați polizoare unghiulare sau aveți întrebări generale cu privire la protecția muncii? Atunci, contactați-ne. Vă oferim cu plăcere consultanță!
V-ar putea interesa și aceste produse:Ciocane rotopercutoare și ciocane demolatoare | Fierăstraie | Instrumente cu aer comprimat | Perii și pile | Unelte de strângere | Clești