Unelte de strângere

Ne place să tensionăm puțin lucrurile – sau chiar mult! Uneltele de strângere fixează piesele dumneavoastră și asigură un lucru de precizie. Pentru noi reprezintă un caz clar de echipare de bază indispensabilă!

În categoria Unelte de strângere vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools, SCANGRIP.

Filtrele dvs.
    Marcă
    Tip de produs
    Adâncime deschidere max.
    Deschidere max.
    Forţa de tensionare
    Preţ brut
    Preţ net
    Relevant
    Număr articole: 14

    Unelte de strângere: forma optimă de forță



    O presiune de contact constantă, o poziție de lucru fermă, forță de tracțiune bine dozată: uneltele noastre de strângere exercită forma optimă de forță. Astfel, vă asigurați rezultate de lucru optime și îmbinări uniforme.



    Pentru ce este nevoie de o unealtă de strângere?



    Uneltele de strângere fixează o piesă sau mențin două componente împreună pentru montaj. Menghinele se încadrează în prima categorie, iar toate tipurile de cleme în cea de a doua. Aceste unelte de mână sunt indispensabile pentru lucrările artizanale, prelucrarea pieselor de mici dimensiuni, în subsolul amenajat pentru hobby-uri și pentru prelucrarea lemnului.



    Ce fel de unelte de strângere există?



    Menghinele fac parte din echipamentul de bază al fiecărui atelier. Cu ele puteți menține piesele în poziția de lucru perfectă și le puteți prelucra cu precizie, folosind pile sau alte unelte.



    Pentru orice altă formă de lipire sau îmbinare complexă a elementelor de piese, bazați-vă pe cleme. Acestea se regăsesc în multe industrii diferite, de exemplu, sub formă de cleme pentru muchii sau grinzi. Ele fixează două componente în poziția dorită și exercită o presiune de contact ridicată.



    Astfel, ele împiedică deformarea materialelor, precum lemnul, înainte de îmbinarea permanentă sau deplasarea în timpul uscării adezivului. Clemele garantează, de asemenea, un contact uniform între suprafețele de îmbinare – și astfel o legătură sigură.



    La ce trebuie să fiu atent atunci când folosesc unelte de strângere?



    În primul rând, fiți atenți la degetele dumneavoastră. Ele nu își au locul între cleme sau bacuri puternice. Ar trebui să vă protejați mai ales în cazul clemelor cu șurub cu deblocare rapidă.



    În plus, ajustați lățimea, adâncimea și forța de strângere, în funcție de nevoia de utilizare. Cel mai important indicator este materialul utilizat principal. Oțelul și metalul folosite în construcția de autovehicule și caroserii au nevoie de alte forțe în comparație cu lemnul moale, sensibil la presiune. Sistemele de prindere prea ferme pot deteriora materialul.



    În rest, se aplică regula de bază pentru unelte de mână: calitatea necondiționată și funcționalitatea pentru uz profesional vă vor scuti, pe termen lung, de multă muncă. Cu tehnica de strângere selecționată reduceți rata de eroare și necesitatea de muncă suplimentară. Vă putem oferi consultanță în acest sens? Contactați agenții noștri din departamentul de servicii pentru clienți.