Aparate de răcire

Indiferent cât de cald este afară, angajații dumneavoastră își păstrează mintea limpede. Aparatele noastre de răcire se asigură de acest lucru: aparate de climatizare split, dispozitive mobile de climatizare și răcitoare prin evaporare.

În categoria Aparate de răcire vă oferim produse ale următoarelor mărci: TCL, GREE, Master.

Marcă
Tip de produs
Circulaţia aerului
Relevant
Număr articole: 12

Aparate de răcire – gata cu acumularea de căldurăA rămâne cool este câteodată mai ușor de zis, decât de făcut. Dacă aerul cald se acumulează în spațiile de lucru, corpul și mintea cedează rapid. Aparatele noastre de răcire nu permit să se ajungă atât de departe.
Alternativa la ventilatorDiferența cheie între aparat de răcire și ventilator: un aparat de răcire scade temperatura, în timp ce un ventilator recirculă aerul. Instalațiile bune de climatizare nu se limitează la răcire. Acestea pot fi folosite inclusiv pentru dezumidificare, ventilare și încălzire pe timpul iernii.La kaiserkraft găsiți aparate de răcire din următoarele categorii:

  • Aparatele de climatizare split sunt două aparate în unul singur. Unitatea interioară vaporizează agent frigorific în încăpere. Unitatea exterioară eliberează în exterior energia termică extrasă din încăpere.

  • Aparate de climatizare monobloc: aceste aparate de climatizare sunt compacte și mobile. În locul unei unități exterioare există un furtun de evacuare a aerului, care se scoate, de exemplu, pe o fereastră deschisă sau se racordează la o conductă de perete.

  • Răcitoare de aer prin evaporare: răcitoarele de aer prin evaporare umezesc filtre speciale cu apă de la rețea și distribuie aerul răcit în încăpere, prin intermediul unui ventilator. Alegerea potrivită pentru răcirea spațiilor mari.


Până aici, toate bune. Întrebarea este care aparat de răcire este alegerea potrivită pentru fiecare situație.
Ce aparat de răcire vă trebuie, unde și cândÎn ceea ce privește alegerea aparatelor de răcire, este esențial ceea ce doriți să răciți. Pentru birouri individuale sau alte spații de lucru este recomandată o instalație de climatizare split, care contribuie la un climat de lucru plăcut, pe tot parcursul anului. Datorită faptului că este silențioasă, este adecvată inclusiv în locurile care necesită concentrare maximă. Aparatele de climatizare monobloc au avantajul de a fi mobile și de a putea fi utilizate imediat. În schimb, însă, nivelul de zgomot este mai mare. În hale mari, deschise sau ventilate, recomandăm răcitoare prin evaporare. Acestea funcționează fără agenți de răcire dăunători mediului înconjurător, sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și pot fi utilizate imediat.Mai aveți întrebări cu privire la aparate de climatizare și climat ambiant? Contactați-ne. Vă ajutăm cu plăcere în continuare.