Dălți

Pentru separare și prelucrare: dălțile vă ajută să dați formă piesele de lucru. Ele sunt, de asemenea, ajutoare practice în timpul lucrărilor de renovare, deoarece asigură pârghia necesară. De la dălți plate la dălți ascuțite și dălți pentru zidărie – în magazinul kaiserkraft vă așteaptă diverse tipuri de dălți.

În categoria Dălți vă oferim produse ale următoarelor mărci: KS Tools.

Dalta: un clasic indispensabilDălțile dau formă de precizie lemnului, pietrei și altor materiale. Aceste scule de mână clasice pot fi utilizate în mod flexibil. Fie că este vorba despre dălți ascuțite sau pentru zidărie, dălți plate sau unelte pentru demontare: tăișurile și vârfurile sculelor de mână pot fi, de asemenea, reascuțite – fiind astfel adecvate pentru utilizare continuă în mediul comercial. Este important să căliți scula după ascuțire pentru a asigura funcționalitatea.Când se folosește fiecare tip de daltă?Denumirea unei dălți se referă fie la forma sa, fie indică domeniul său de utilizare. Dalta ascuțită, de exemplu, este prevăzută cu un vârf ascuțit. Aceasta asigură un nivel ridicat de penetrare punctuală dacă doriți să prelucrați sau să îndepărtați diferite materiale. Pe de altă parte, dalta plată are un tăiș plat, cu care puteți să controlați cu precizie marginile de rupere.Dălțile pentru rosturi și zidărie își poartă numele datorită preciziei cu care se potrivește tăișul în crăpături și rosturi înguste. Ele sunt potrivite pentru desprinderea cărămizilor intacte. Cu o daltă pentru faianță puteți ajunge sub elementele de pe perete atunci când renovați grupuri sau bucătării. În schimb, uneltele pentru demontare sunt ajutoare indispensabile atunci când doriți să introduceți sau să scoateți diverse elemente de legătură.Dălțile cu capete înclinate sunt indispensabile în construcția de caroserii, pentru slăbirea îmbinărilor sudate. Datorită formei, puteți separa lipiturile sudate cu ciocanul și dalta, fără a deteriora materialul din jur. Fiarele cu care ștanțați forme în materiale completează gama. De la găuri rotunde până la decupaje în formă de mânere – cu aceste scule practice puteți reuși în cel mai scurt timp.Seturi de dălți: complet echipațiSeturile de dălți sunt practice pentru utilizarea zilnică. Acestea sunt compuse din dălți de același tip, care însă se diferențiază prin diametrele canalelor. Seturile combinate, pe de altă parte, oferă atât dălți plate și ascuțite, precum și alte forme comune. Astfel aveți întotdeauna dalta potrivită la îndemână – indiferent dacă doriți să prelucrați lemn, piatră sau alte materiale.Doriți asistență pentru alegerea dălților potrivite sau aveți întrebări despre un anumit produs? Atunci contactați-ne. Consultanții noștri vă vor ajuta cu plăcere mai departe.
V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii de sortare | Rafturi cu polițe | Cutii pentru unelte | Recipiente KLT | Covorașe pentru postul de lucru | Aparate de sudură | Traverse | Materiale de umplere