Sisteme pentru locul de muncă

Bineînțeles că proiectați fiecare spațiu de lucru folosind un sistem – altfel nu ați putea produce, repara sau obține nimic. Totuși, sistemele modulare de lucru fac un pas în plus. Adică fac un pas în plus spre viitorul dumneavoastră de succes!

În categoria Sisteme pentru locul de muncă vă oferim produse ale următoarelor mărci: Treston, RAU, eurokraft basic, eurokraft pro, LISTA.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 23

Sistemele modulare de lucru pentru industrie și întreprinderi: Bun venit la locul de muncă de vis!În viață, visele nu devin întotdeauna realitate, însă la locul de muncă, da. Sistemele modulare de lucru oferă adaptabilitate și individualizare maximă. Găsiți bancuri de lucru și mese de lucru conform nevoilor dumneavoastră și transformați-vă ziua de lucru într-o zi de vis. Totuși, nu putem ține cont doar de vise, ci și de sănătate. Un spațiu de lucru ergonomic le asigură angajaților un loc de muncă potrivit nevoilor lor și nu presupune niciun risc la adresa sănătății angajaților (de ex: din cauza pozițiilor postulare sau a iluminatului insuficient), chiar dacă activitățile de lucru se desfășoară pe o perioadă lungă și rămân constante.
Care sunt diferențele dintre un sistem modular de lucru și o masă de lucru simplă?Sistemele modulare de lucru sunt bancuri și mese de lucru adaptabile, pe care le puteți extinde, refolosi, rearanja și optimiza cum doriți, fără efort. Acest lucru este posibil în cazul brațelor pivotante, cutiilor de depozitare, polițelor sau panourilor perforate, de exemplu. Toate materialele necesare se află astfel în câmpul vizual și la îndemâna utilizatorului. Puteți folosi și alte componente, cum ar fi lămpi pentru postul de lucru, pentru a crea condiții optime de iluminare pe suprafața de lucru.Mesele de lucru subțiri care pot fi reglate pe înălțime, cărucioarele cu banc de lucru sau mesele de bază modulare pot fi îmbinate printr-o simplă mișcare pentru a crea spațiu de lucru în atelier sau în departamentul de producție, unde puteți lucra mai rapid și mai ergonomic.Modificați produsul sau procesul și astfel puteți optimiza imediat aceste sisteme modulare de lucru pentru noi procese, fără perioade lungi de stagnare. Astfel, sistemele de lucru modulare reprezintă răspunsul, sub formă de mobilier, la dinamica, schimbarea și digitalizarea care definesc industria și producția manuală.Vă oferim sisteme modulare de lucru pentru industrie, de la diferiți producători, iar asamblarea sistemelor modulare de lucru este simplă și rapidă.
Cum trebuie să se comporte sistemele de lucru modulare? Înălțimea corectă de lucru este crucială!Pe lângă flexibilitatea proceselor, sănătatea angajaților este crucială când vine vorba de sistemele modulare de lucru. Reglarea pe înălțime a devenit unul dintre cele mai importante aspecte în construcția de mobilier – fie că ne referim la mese de lucru, scaune de lucru sau chiar echipamente de transport și cărucioare. Sloganul după care trebuie să vă ghidați: Angajatul trebuie să poată întreprinde orice mișcare într-o poziție sănătoasă, prietenoasă cu corpul.Înălțimea corectă de lucru este de obicei la nivelul cotului sau puțin mai jos. Mesele așezate prea sus duc deseori la dureri în zona gâtului și a umerilor. Mesele poziționate prea jos provoacă dureri de spate. Mesele de lucru reglabile electric pe înălțime permit ajustarea rapidă și facilă a înălțimii de lucru pentru diferite sarcini și diverși utilizatori.Acest crez privind sănătatea angajaților nu reprezintă un scop în sine: Posturile de producție și de lucru reduc durata concediilor medicale și costurile privind sănătatea, însă cresc gradul de productivitate și asigură o eficiență mai mare.
Covorașe anti-oboseală pentru posturi de lucru în picioareMunca în picioare pe perioade lungi de timp conduce la tensionarea excesivă a spatelui și provoacă oboseală – concentrarea scade, iar rata apariției greșelilor crește. Covorașele noastre anti-oboseală vă oferă o soluție. Reduc presiunea asupra picioarelor, articulațiilor și coloanei vertebrale și ajută la îmbunătățirea circulației sangvine. Sunt potrivite pentru posturi de lucru unde nu sunt folosite scaune rotative de lucru. Vă oferim soluții potrivite și pentru posturi de lucru ESD!
Unde pot fi amplasate sistemele modulare de lucru în departamentele de industrie și în întreprinderi?Sistemele noastre modulare de lucru de înaltă calitate pot fi folosite în întreaga întreprindere – mai exact, oriunde este nevoie ca mai multe sarcini să fie îndeplinite dintr-o singură mișcare. Tocmai de aceea, mesele noastre de lucru se transformă în:  1. Banc de lucru și masă de atelier

  2. Masă de ambalat și stație de preluare

  3. Laborator instant pentru controlul direct al calității

  4. Linie de producție

  5. Post de lucru individual sau linie de montajSisteme modulare de lucru sub formă de posturi de lucru ESDAveți nevoie să protejați componente de valoare de pericolul încărcării electrostatice? Atunci nu ar trebui să vă lipsească un post de lucru ESD. Vă oferim de la mese simple cu blat de lucru conductor de volum până la sisteme complete în care toate piesele din oțel sunt vopsite cu vopsea semiconductoare și sunt prevăzute cu echipamente de împământare suplimentare, precum cabluri de împământare, benzi pentru încheietura mâinii și altele.
Cum pot implementa soluții individuale cu sistemele modulare de lucru?Sfatul nostru este: Tot mobilierul care nu este masă de lucru ar trebui montat pe roți. Casetierele mobile, cărucioarele cu sertare, taburetele de lucru și altele asemenea fac parte din sistemul modular de lucru. Și accesoriile precum brațele pivotante pentru suporturile pentru tablete și pentru monitoare cresc gradul de flexibilitate.La cele mai importante întrebări privind achizițiile primiți răspuns de la operațiunile și procesele dumneavoastră de producție actuale, precum și de la angajații care le întreprind. Asigurați-vă că întrebați neapărat despre nevoi și dorințe și că faceți o analiză clară a stadiului actual al producției și fabricației. Aceste observații vă indică cum să vă îmbunătățiți operațiunile, unde există blocaje și unde nu trebuie să modificați nimic.În general, ar trebui să înlocuiți toate posturile de lucru rigide, vechi și neergonomice cu sisteme modulare de lucru moderne. Chiar dacă investiția inițială pare mare, schimbarea va fi și mai rentabilă pe termen mediu și lung. Ne-am bucura să facem calculele pentru dumneavoastră – contactați-ne!