Suporturi pentru biciclete

Oferiți-le angajaților și oaspeților un motiv întemeiat să meargă pe bicicletă. Cu ajutorul suporturilor și cutiilor oferiți opțiuni sigure pentru parcarea bicicletelor. Fie ca suporturi de podea, de sprijinire sau la perete: la kaiserkraft găsiți suporturi pentru biciclete cu certificare ADFC, pentru uz individual sau pentru conectare în serie, precum și garaje acoperite pentru biciclete – protejează bicicletele și economisesc spațiu.

În categoria Suporturi pentru biciclete vă oferim produse ale următoarelor mărci: PROCITY, Schake, eurokraft pro, eurokraft basic, VAR.

Filtrele dvs.
Marcă
Tip de produs
Durabilitate
Relevant
Număr articole: 94

Suporturi pentru biciclete – parcați bicicletele î siguranțăLocurile sigure pentru biciclete reprezintă, pentru mulți angajați, un criteriu important pentru a veni la serviciu pedalând. Cu ajutorul suporturilor pentru biciclete vă asigurați că angajații, clienții, oaspeții și partenerii de afaceri își vor putea parca în siguranță bicicletele în aer liber. Garajele acoperite pentru biciclete conferă avantajul protecției împotriva intemperiilor. Grație parcărilor, bicicletele nu se sprijină la întâmplare de pereții sau gardurile din incinta companiei, ci sunt depozitate în mod organizat, în suporturi, cutii pentru biciclete și altele similare.Dacă aveți nevoie de un număr mare de locuri de depozitare, puteți oricând să montați suporturile pentru biciclete astfel încât să fie legate în serie. Parcările modulare pentru biciclete, cu suporturi extra late, care protejează jantele, sunt foarte confortabile. Acestea au fost verificate și distinse de către ADFC pentru calitatea lor superioară. Toate suporturile și garajele pentru biciclete, certificate ADFC, sunt stabile, protejează bicicletele, sunt compacte, pot fi extinse și au un design elegant.Aveți întrebări cu privire la criteriile de construire sau opțiunile de montaj? Vă susținem cu plăcere în ceea ce privește proiectarea și instalarea suporturilor dumneavoastră pentru biciclete – luați legătura cu noi.V-ar putea interesa și aceste produse:Cutii pentru unelte | Dispozitive de tăiat suluri | Suporturi de scule | Suporturi pentru biciclete EUROKRAFTpro | Colectoare de deșeuri și scrumiere EUROKRAFTpro